Dit zeggen onze klanten

Beoordelingen

50 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Totaalscore
9.5/10
Jeroen Hoogduijn
Jeroen Hoogduijn - Hoogduijn tweewielers
9/10
Toegevoegd op 8 juni 2021

Top geregeld allemaal, duidelijk uitleg en begeleiding van de nieuwe website.
We zijn er blij mee.

Sergé Alfons
Sergé Alfons - Evolve-R
9/10
Toegevoegd op 5 maart 2021

De samenwerking met Websteen was erg goed. Je krijgt altijd een snel antwoord op je vragen. Roy en zijn team hebben mij zeer goed geholpen met veel geduld en kennis van zaken. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat!

Maarten van den Burg
Maarten van den Burg - Atelier Maartwerken (maartenvandenburg)
9/10
Toegevoegd op 11 februari 2021

Weer heel goed geholpen door Websteen. Het team is zeer klantgericht. Ze denken in alle fasen van het (bouw)proces mee. Websteen wordt ook gekenmerkt door een kundige en vriendelijke service en snelle terugkoppelingen. Kortom, een zeer betrouwbare business-partner.

Andreas Oerlemans
Andreas Oerlemans - Goed in Food
9/10
Toegevoegd op 4 februari 2021

Werken met Websteen is een feestje. Het is zo'n onderdeel waar ik niet goed in ben maar waar het team van Websteen geweldig in is. En je dan in begrijpelijke taal bij de hand neemt om alle stappen te doorlopen. En waarachtig, ze beloven het volgens mij niet maar het heeft nooit meer dan een paar uur geduurd voordat je dezelfde dag werd teruggebeld. Ik ben fan, groot fan van Websteen. Ik wilde een 9.5 geven maar dat kon niet en een 10 geef je niet omdat er altijd nog iets moet zijn om samen naar toe te werken. Ga zo door en ik zal jullie met veel plezier aan iedereen aanbevelen.

Rob Kastelein
Rob Kastelein - Speel-o-theek 't Gooi
10/10
Toegevoegd op 4 december 2020

Roy heeft ons ontwerp van super goede en inhoudelijke feedback voorzien. Met zijn frisse blik heeft hij ons tips gegeven waardoor de nieuwe website nog beter communiceert. Samen met zijn kennis van hoe een website er goed uitziet, zijn we tot een bijzonder mooi resultaat gekomen. De laatste loodjes waren voor Rob; een training aan ons redactieteam. Uiterst vakkundig en helder.
Namens alle vrijwilligers van de Speel-o-theek 't Gooi wil ik Websteen bedanken voor het uitstekende resultaat. Dank jullie wel!

Edwin Spitsbaard
Edwin Spitsbaard - Vida en Gooische Kip
10/10
Toegevoegd op 7 september 2020

Een nieuwe website doe je niet zo snel in mijn branche. Men kijkt naar de menukaart en waar je gevestigd bent, althans zo zat ik er in. In Corona 1 filiaal omgezet naar een nieuw concept dus toen moesten we wel een nieuwe site. Dat heeft Websteen heel snel, goed en betaalbaar voor elkaar gekregen!! Zo enthousiast dat we voor de andere filialen ook een nieuwe website hebben laten maken. Daarnaast ook aandacht voor betere vindbaarheid op het web middels zoekwoorden, google ads etc. Kortom een compleet pakket wat ontzorgt.

Rianne Kuik
Rianne Kuik - durfteverbinden.nl
9/10
Toegevoegd op 17 juni 2020

Voor de derde keer heeft Websteen de website voor mijn bedrijf gemaakt. Deze keer een maatwerkoplossing waarin ze opnieuw hebben bewezen kanjers te zijn in het doorvertalen van de wens van de klant naar een uitstekend werkend product. Daarnaast ervaar ik iedere keer opnieuw dat samenwerken met de mensen van Websteen snel, klantgericht, professioneel, betrokken en betrouwbaar is. Stuk voor stuk zijn ze deskundig, komen ze hun afspraken na, denken ze met je mee en kijken ze in oplossingen. Kortom, een hele fijne partner om mee samen te werken.

Larisa Landré
Larisa Landré - Vogelopvangcentrum Midden Nederland (Vogelhospitaal Naarden)
10/10
Toegevoegd op 19 januari 2020

Een heel erg fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat! We zijn Roy en zijn team enorm dankbaar voor al het geduld, alle inzet, het meedenken en hun flexibiliteit.

Nando Holstege
Nando Holstege - One2Grow
9/10
Toegevoegd op 13 november 2019

Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Roy en Dennis van Websteen. Na een oriënterend gesprek had ik gelijk een goed gevoel. Ben dan ook erg blij met de uitkomst van de website waarin ze mijn wensen hebben vertaald in een mooie layout, design en huisstijl. Ook Rob heeft mij exact verteld hoe ik te werk kan gaan met de website. Wat ook een fijne ervaring is geweest.

Kan Websteen / Templatefabriek dan ook zeker aanraden aan iedereen die een website nodig heeft.

Pieter Saarberg
Pieter Saarberg - Kantin
10/10
Toegevoegd op 11 maart 2019

Na 2.5 jaar wilde ik een nieuwe professionele uitstraling van mijn website. Ik kwam bij Websteen terecht nadat ik jaren geleden Websteen heb geholpen met de inrichting van hun nieuwe bedrijfspand. Wij hebben van Roy zeer begrijpelijke (door niet te lange sessies) professionele uitleg gekregen, wat geresulteerd heeft in een zeer mooie website. Nogmaals hartelijk dank voor alles.

Maarten Bus
Maarten Bus - Lampenkappen Studio Eemnes
10/10
Toegevoegd op 11 maart 2019

Websteen was al een opdrachtgever van ons. Roy ging destijds voor een nieuwe inrichting in zijn nieuwe bedrijfspand in Huizen. Enkele frisgroene lampenkappen konden daarbij niet ontbreken.
Nu wat jaartjes verder waren wij toe aan een nieuwe website, en Roy met zijn team van professionals heeft mij fantastisch geholpen. Een handig bij te houden site, en een betrouwbare organisatie op de achtergrond. Top en een aanbeveling voor iedereen.

Hans Marek
Hans Marek - Switchfolie bv
9/10
Toegevoegd op 8 januari 2019

De mensen van Websteen zijn keien in hun vak. Begeleiden je goed en maken er echt iets moois van. Veel tips ook, waar je zelf nog niet aan gedacht had. We zijn erg blij met het resultaat van onze website met calculator en webshop.

Faina Kappen
Faina Kappen - fit20 Huizen
9/10
Toegevoegd op 5 oktober 2018

Door het team van Websteen stond ik binnen no time bovenaan in Google en groeide het aantal aanmeldingen voor een kennismakingstraining. Heb echt het gevoel dat ze mijn bedrijf goed kennen en met mij mee denken op online gebied. Daarbij kan ik altijd terecht voor vragen. De manier van communiceren en hun klantgerichtheid kan ik iedereen aanraden!

Hanneke Kiel-de Raadt
Hanneke Kiel-de Raadt - Boekportret.nl
9/10
Toegevoegd op 6 september 2018

Wat een goede workshop: Bovenaan in Google in 3 uur! Het is me nu echt duidelijk wat Google Ads is en hoe het werkt. Iedere ondernemer zou dit moeten volgen. En ik snap ook hoe jullie hier grotere ondernemingen met grotere campagnes mee kunnen ondersteunen.

Christian Klein
Christian Klein - Hoveniersbedrijf Cees Klein & zn
10/10
Toegevoegd op 5 november 2017

Onze website staat nu een paar maanden online en al diverse 'nieuwe' klanten binnengehaald. De site voldoet precies aan onze wensen en geeft een juist beeld waar wij mee bezig zijn. De manier van communiceren en het klantgerichte spreekt ons nog steeds erg aan. Zeer tevreden!!

Sander Vlaar
Sander Vlaar - Bergnet
9/10
Toegevoegd op 23 oktober 2017

Roy & Dennis en team, Ik wil jullie een groot compliment maken. Onze nieuwe site staat sinds vandaag online en alles ziet er super uit. De techniek erachter lijkt veelbelovend. Hoewel ik denk dat wij een behoorlijk kritische klant zijn voelt de samenwerking heel goed! De website staat nu pas één dag online dus we weten natuurlijk nog niet hoe de site zich zal manifesteren. Voor nu geef ik jullie een 9 maar als de site doet wat jullie beloven dan mag dit eerdaags een 10 worden!

Rutger Siersma
Rutger Siersma - Siersma Wijnadvies
10/10
Toegevoegd op 14 september 2017

Het team van Websteen heeft werkelijk een fantastisch resultaat neergezet met onze nieuwe Wijnadvies.nl! Ik heb nog nooit zelf zo lang op één en dezelfde website gezeten, puur omdat het zo leuk is om rond te kijken! Het klikt makkelijk door en de techniek die er achter zit is geniaal! Echt één van mijn best bestede centen sinds ik ondernemer ben!

Henk Beukers
Henk Beukers - Kloosterman Exclusief
9/10
Toegevoegd op 29 juni 2017

De complimenten voor Roy, Dennis en de medewerkers van Websteen! Na een helder en creatief proces heb ik nu een prachtige website die ik middels CMS eenvoudig actueel kan houden. De support in online marketing is een fijne toevoeging op hun dienstverlening. We zijn trots op het eindresultaat!

Bonnie van Huik
Bonnie van Huik - Nederlandse Hersenbank
9/10
Toegevoegd op 2 april 2017

Websteen heeft inmiddels een web-based donoradministratie, een online vragenlijstapplicatie en 6 (!) verschillende websites voor ons gebouwd, en sinds kort kan men zich ook online aanmelden als hersendonor. We zijn heel blij met dit alles!
Onze verzoeken werden steeds snel en goed opgepakt en de producten zien er gelikt uit. Dennis en Roy geven duidelijke uitleg, hebben snel door wat de bedoeling is en denken echt mee. Dit betekent ook dat ze, als het de kwaliteit ten goede komt, durven te adviseren om dingen iets anders aan te pakken dan we in eerste instantie hadden bedacht.
Het laatste traject was behoorlijk complex en regelmatig werd pas gaandeweg duidelijk hoe iets echt moest worden. Hier ging Websteen flexibel mee om en ook dat waardeer ik erg.
Kortom: een aanrader!

Joost Jochems
Joost Jochems - DDES Dynostar
9/10
Toegevoegd op 6 januari 2017

Kort maar krachtig. Subliem team met zeer goede producten!

Hans Coebergh
Hans Coebergh - Cowhill Real Estate
9/10
Toegevoegd op 3 januari 2017

Deze website is bedoeld als een visitekaartje. Maar wel een visitekaartje dat de kwaliteit uitstraalt dat hoort bij mijn dienstverlening. Ik wilde iets unieks, een site dat in niets vergelijkbaar is met een gemiddelde en gelijktijdig intuïtief goed werkt. En dat is gelukt. Websteen heeft in het proces van ontwikkeling telkens verbeteringen weten aan te brengen op basis van mijn algemene opmerkingen. Ze hebben goed begrepen wat ik beoogde en een produkt afgeleverd dat overeenkomt met mijn verwachtingen. Een tevreden klant erbij voor Websteen, dus.

Thomas van Garderen
Thomas van Garderen - BTG Baarn
8/10
Toegevoegd op 24 oktober 2016

Recent heeft Websteen alweer de tweede versie van onze website opgeleverd. Onze samenwerking is vier jaar geleden gestart, voor ons logisch om ook nu weer met Websteen in zee te gaan. Het was onze doelstelling om ons 'online uithangbord' weer helemaal bij de tijd te maken, en dat is gelukt.

Met flexibiliteit, snelheid, klantgericht advies en een 'ondernemers onder elkaar instelling' heeft Websteen ons ontzorgd gedurende dit traject, waarvoor dank.

Roland Pelle
Roland Pelle - Young Crowds
9/10
Toegevoegd op 18 oktober 2016

Voor onze klant WaterSpaarders was op korte termijn een actiewebsite nodig. Samen met Websteen hebben we in een hele korte tijd het idee 'vorm' gegeven. Vervolgens is er door ons hard gewerkt. Websteen met het ontwerpen en bouwen van de site en wij met het aanleveren van de teksten.
Het resultaat mag er zijn.
Hulde aan Websteen voor hun flexibiliteit en snelheid. En voor de bijzonder prettige samenwerking.

Natascha Prooij
Natascha Prooij - Bloesem Ceremonies
10/10
Toegevoegd op 19 augustus 2016

Aangezien ik totaal geen verstand heb van het bouwen van een website, was het al snel duidelijk dat ik iemand nodig had die dit voor mij kon doen. Via een vriend kwam ik in contact met Websteen. Zij hebben een prachtige website gebouwd, mooier dan ik me van tevoren voor had kunnen stellen. Goed werkend op desktop, tablet en smartphone. Het contact was makkelijk te leggen en verliep prettig en er is veel behulpzaamheid. Ik ben heel trots op en blij met mijn prachtige website, de manier waarop Websteen dit gedaan heeft en het contact met hen.

www.bloesemceremonies.nl

Jeroen Zaal
Jeroen Zaal - ActivLease
10/10
Toegevoegd op 22 juli 2016

Als ik vandaag een 11 zou kunnen geven dan zou ik daar geen moment over twijfelen.
Dennis en Roy communiceren prettig en bouwen niet alleen je website maar denken ook mee hoe je de beste resultaten met je website kan bereiken. Of het nu gaat over goed gevonden worden met Google of social media deze mannen zijn van alle markten thuis.
Snel, doelgericht en wat ze voor je hebben gemaakt het werkt ook gelijk goed.
Prettige communicatie. Je krijgt altijd direct antwoord op je vragen.
Om een lang verhaal kort te maken, als je overweegt om contact met Websteen op te nemen, gewoon doen, Dennis en Roy zullen je in positieve verrassen met meedenken en het waarmaken van je droom website.

Marc d'Ancona
Marc d'Ancona - Center for People and Buildings
10/10
Toegevoegd op 6 juli 2016

Roy en Dennis van Websteen hebben hun zaakjes uitstekend voor elkaar. Ze snappen waar het om draait. Professioneel, kundig (techniek en vormgeving), goede adviezen, no-nonsense, flexibel, klant centraal. Extra wensen worden snel opgepakt tegen bescheiden meerkosten. In de begeleidings- en nazorgfase is geen vraag hen te veel of te dom. Ze nemen echt de tijd voor je. Regelmatig 'even' een belletje tussendoor van soms wel een half uur. De 1-op-1 cms-training aan het eind van het traject - veel van opgestoken - liep een uur uit: "Maakt niet uit". Als iedereen in ons land de werkopvatting van deze broers (en hun medewerkers) zou hebben dan zou BV Nederland een stuk beter op de kaart staan!

Erwin van de Kuil
Erwin van de Kuil - van de Kuil Projectvloeren Specialist
9/10
Toegevoegd op 21 juni 2016

We zijn ontzettend trots op onze nieuwe website, die gemaakt is door websteen. Onze website is snel, betrouwbaar en mobielvriendelijk. Wij kunnen u websteen gerust aanbevelen, want Roy en zijn mannen weten van wanten zij zijn zeer deskundig en ook niet geheel onbelangrijk zeer prettig in de omgang.

Annemieke Schoonderwoerd
Annemieke Schoonderwoerd - Mogelijk BV
10/10
Toegevoegd op 3 juni 2016

Websteen is een steengoed internetbureau. We zijn uitermate tevreden over het resultaat, het advies, de begeleiding en het persoonlijk contact. Websteen werkt snel, is efficiënt, kan zich goed in de klant en haar doelgroep verplaatsen. Het ontwerp dat Websteen aanleverde na onze briefing was in 1x raak, precies wat we voor ogen hadden. Websteen heeft er een enthousiaste klant bij!

Ruud Miggels
Ruud Miggels - ACNbv
10/10
Toegevoegd op 2 mei 2016

Websteen doet wat ze zeggen en zegt wat ze doet. Heldere communicatie, goede support met als resultaat een fantastisch mooie website. Of je deze nu bekijkt op je desktop, iPad of smartphone, het blijft gebruikersvriendelijk.

Astrid Warntjes
Astrid Warntjes - Lime C
10/10
Toegevoegd op 15 maart 2016

Websteen heeft ons verrast met een fantastische site. Zij hebben wat wij doen en hoe wij ons verhaal willen vertellen goed begrepen en omgezet in een pakkend ontwerp. Wij doen meerdere projecten samen met Websteen. Hun aanpak is no-nonsense, snel en professioneel. Nog elke dag blij dat we met elkaar samenwerken!

Alex Vrees
Alex Vrees - Kop of Munt
9/10
Toegevoegd op 22 februari 2016

Websteen is een lichtend voorbeeld van hoe een webdesign bureau moet zijn. Pro-actief meedenken, razendsnel, alles is mogelijk en ze doen altijd een stap meer dan is afgesproken. Wij bij Kop of Munt zijn super enthousiast over onze nieuwe website en zullen zonder na te denken de volgende opdracht weer bij Roy en Dennis neerleggen.

Bram Engelse
Bram Engelse - Engelse Verdonk Ontwerpers BNO VBN
10/10
Toegevoegd op 21 januari 2016

Elk bedrijf, maar in het bijzonder een grafisch ontwerpbureau, wordt geacht veel aandacht te geven aan de kwaliteit van de website.
Het is de eerste binnenkomer bij potentiële opdrachtgevers.
Echter, het bouwen van websites is een gecompliceerd vak dat bij voortduring in beweging is.
Daarom zullen wij ons in de toekomst uitsluitend bezighouden met look, feel en content van websites, en de technische realisatie overlaten aan professionals.
Het ontwikkelen van onze eigen website samen met Websteen was een buitengewoon positieve ervaring.
Zonder enige terughoudendheid zullen wij in de toekomst ook voor onze opdrachtgevers gebruik gaan maken van de diensten van Websteen.
We stellen ons veel voor van deze samenwerking.

Engelse Verdonk Ontwerpers BNO VBN
Corporate Design / Print / Wayfinding / Webdesign
www.engelseverdonk.nl

Debbie Hofstra
Debbie Hofstra - Baarnsche Steenhouwerij Kreuning
10/10
Toegevoegd op 1 december 2015

Het jaar 2015 werd het jaar van onze nieuwe website!
Eerst op zoek naar een betrouwbare 'site bouwer' voor ons toch wel bijzondere bedrijf; gespecialiseerd in grafmonumenten.
Al snel werden wij gewezen op een vlot, goed bedrijf in Huizen (de naam gaf ook wel meteen een klik :-) )
Het contact met Roy en Dennis was zo gelegd en na een afspraak op kantoor met gevulde koeken, meer dan genoeg koffie en flesjes water, werden wij super enthousiast!
Het is een heel traject geworden, vooral doordat wij zelf (tussen de bedrijven door) de site moesten vullen met onze specifieke informatie!
Maar echt, het resultaat is prachtig! wat zijn wij trots op de website die voor ons bedrijf STAAT!
En ook voor de verdere ontwikkeling van vindbaarheid, uitbreiding etc liggen de plannen al klaar.

Bedankt mannen, voor jullie creativiteit, enthousiasme, energie en geduld!

Anne Meint Bouma
Anne Meint Bouma - Brainnet BV
9/10
Toegevoegd op 9 oktober 2015

Ik werk nu ruim 3 jaar samen met Websteen. De achterliggende periode heeft onze organisatie een sterke professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van marketing & communicatie. Een drietal nieuwe websites, een corporate digitaal magazine, aparte landingspagina's en een forum website zijn door Websteen opgeleverd. Ik krijg van Websteen gevraagd en ongevraagd advies. Wat ik bijzonder waardeer in de samenwerking is hun kennis van zaken gekoppeld aan hun no-nonsens mentaliteit en afspraak is afspraak principe.

Wouter van Twillert
Wouter van Twillert - Smink Kok Lentink
10/10
Toegevoegd op 9 oktober 2015

"We gaan een nieuwe website maken!"
Deze zin is snel uitgesproken en het idee komt misschien snel in je op, maar dan komt het aan op de uitvoering ervan.

Gelukkig had ik kennisgemaakt met Roy Jongerden van het bedrijf Websteen en zij bouwen steengoede websites!

Na één telefoontje zaten we enkele uren later met elkaar om de tafel om te brainstormen over het ontwerp en wat wij precies wilden. We zijn zeer tevreden over hoe het hele proces is verlopen. Niet alleen over het uiteindelijke resultaat www.sminkkok.nl , maar ook op de wijze hoe Roy en zijn collega's te werk zijn gegaan. Vriendelijk, snel en meedenkend om tot een prachtige website te komen.

En weet je wat het leuke is...., we kunnen de website ook zelf eenvoudig aanpassen, aanvullen en wijzigen. Ik kan jullie dan ook allemaal Websteen van harte aanbevelen!

Chris van der Grinten
Chris van der Grinten - Tekstmeisje
9/10
Toegevoegd op 6 oktober 2015

Met angst en beven moest ik eraan geloven: Een nieuwe site. En nog wel eentje die ik zelf moest gaan vullen...Hoe gaat dat dan met al die knoppen, pagina's, sub-menu's, banners, nieuwsitems en linkjes? Krijg ik dat ooit onder de knie?
Dat bleek paniek om niks. De jongens van Websteen leggen alles keurig uit in een persoonlijk college Content Management. Een overzichtelijk systeem waarmee je je eigen winkeltje inricht. En als je vragen hebt? Even bellen of een mailtje en het antwoord ligt er direct.
Dus: Een nieuwe site van Websteen? Gewoon doen! Straks ga je het nog leuk vinden, ;-)

Saskia Vonk
Saskia Vonk - De CommunicatieVonk
10/10
Toegevoegd op 17 september 2015

Zowel voor mijn eigen onderneming als voor die van mijn klanten heb ik zeer goede ervaringen met Websteen. Ze hebben verstand van de techniek, maar zijn veel meer dan internet-techneuten. Zij denken actief mee over de marketingstrategie/ ondernemersdoelen en hoe internet daarbij in te zetten. En heeft een klant iets nodig dat zij zelf niet bieden, dan betrekken zij iemand uit hun netwerk om daarbij te helpen.

Nel Schoehuijs
Nel Schoehuijs - Paarden Zonder Zorgen
10/10
Toegevoegd op 16 september 2015

Een goed gebouwde website voor een verbeterde vindbaarheid en klantvriendelijkheid, daar werd het nu eens tijd voor. Al na het eerste contact over de website liep ik naar buiten met een nieuwe bedrijfsnaam! Roy en Dennis denken mee in het gehele concept. Door hun ruime ervaring kan dit tot verrassende inzichten leiden. Het resultaat is een mooie website die voldoet aan mijn verwachtingen, gebruiksvriendelijk is in het CMS en past bij de uitstraling van mijn bedrijf.

www.paardenzonderzorgen.nl

Marja de Jong
Marja de Jong - Bijzondere-Dierenkaarten.nl
10/10
Toegevoegd op 15 september 2015

Helemaal blanco en vanuit een vrijwilligersfunctie kwam ik in aanraking met Roy en Dennis. Wat hebben die jongens een geduld! Deze persoonlijke, vriendelijke en professionele manier van werken heeft ons ertoe doen besluiten om een eigen website te laten maken. Met hele goede tips en hun behulpzaamheid is Bijzondere-Dierenkaarten.nl tot stand gekomen en daar zijn we heel trots op! Wat ik enorm aan de heren waardeer is dat ze je, na het maken van de website, niet ' in het diepe gooien' maar steeds het contact houden, helpen en netwerken waar het kan. Websteen? Ik kan ze iedereen aanraden!

Marie-Anne Berends
Marie-Anne Berends - Les in Mindfulness
9/10
Toegevoegd op 9 september 2015

Heel lang in mn eentje zelf zitten klungelen, heel lang tegen "een eigen site maken" aan zitten hikken....en nu zo trots op mn allereerste website. Zonder de jongens van Websteen was me dat echt nooit gelukt. Als ik iets niet wist, of iets lukte niet: steeds was er de bereidheid om mee te denken, problemen op te lossen of nog weer even een uurtje te investeren om dingen uit te leggen. Nooit was iets teveel. Eindeloos geduld met best een lastige klant. Waar ik vooral blij mee ben is dat ik nu ook zelf met mn website aan de slag kan. Het systeem is zo lekker simpel. Snap nu eigenlijk niet meer waarom ik het eerst niet snapte. Topgasten bij Websteen!

Wil van Domburg
Wil van Domburg - WilTrainingen
8/10
Toegevoegd op 9 september 2015

Ga naar Websteen en je wensen worden snel, adequaat, direct, met passie, aandacht en professionaliteit gemaakt. Zo heb ik de samenwerking ervaren met de broers, Roy en Dennis. De wensen die ik heb aangegeven voor mijn trainingsbureau, zijn helemaal naar wens ingevuld zodat we nu ook via social media te vinden zijn. Kortom: gewoon Top!

Gert Koeslag
Gert Koeslag - KMS Advies
10/10
Toegevoegd op 11 mei 2015

Na 5 jaar ben ik nog steeds zeer tevreden over de dienstverlening van de Websteen. Het vernieuwen van de oude website in twee compleet nieuwe sites ging erg soepel en super snel. Met nog steeds een makkelijke CMS waarmee ik de sites kan onderhouden zoals ik dat wil. Met een goede ondersteuning van Roy Jongerden op het gebied van zoekmachine-optimalisatie kan ik met vertrouwen de toekomst in. Een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mooie en overzichtelijke websites volgens de nieuwste Google-eisen om gevonden te worden.

Ellen Zomer
Ellen Zomer - Zomerperspectief
10/10
Toegevoegd op 25 maart 2015

Het is voor mij een bron van inspiratie als mensen -net als ik- vanuit passie, beleving en ondernemerschap aan het werk zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Websteen met de heren Jongerden aan het stuur. Innovatieve en renderende oplossingen op het gebied van een professionele website, een scherpe prijs, CMS zelf kunnen aanpassen en inrichten. Belangrijk, er is altijd feedback bij een eventueel probleem. Dus ...
De Websteen een juiste mix tussen ondernemerschap en sensitiviteit die nodig is om te kunnen balanceren tussen mens en strategie.
En dat is nou precies wat hier gebeurt.

Kees van Tiggele
Kees van Tiggele - Stichting Fair Creations
10/10
Toegevoegd op 22 maart 2015

Voor de ontwikkeling van een website voor Stichting Fair Creations kwamen we op aanraden van een cliënt van Websteen in contact met Roy Jongerden. Toen wij Roy de doelstelling van onze stichting vertelden, namelijk eerlijke kansen creëren voor kinderen en vrouwen in Kenia en uitlegden hoe wij die doelstelling in de praktijk waar maken, bood hij ons direct zijn hulp aan. Door zijn professionele en inspirerende aanpak kwam een schitterende website tot stand. Ook de mogelijkheid die door Websteen werd geboden om via CMS zelf de website te kunnen aanpassen is bijzonder handig. Met trots kijken we naar onze website en wij kunnen dan ook van harte Websteen bij u aanbevelen. Kees van Tiggele, voorzitter Stichting Fair Creations

Henk Ruitenbeek
Henk Ruitenbeek - Hoveniersbedrijf De Vuursche
10/10
Toegevoegd op 29 januari 2015

Toen bij ons de plannen groeiden voor het maken van een nieuwe website kwamen we in contact met Roy Jongerden van Websteen. Wij wilden een responsive website met een verzorgde uitstraling. Daarnaast spraken wij de wens uit dat de site goed gebouwd moest zijn voor de zoekmachines en gebruiksvriendelijk. Roy communiceerde helder en had goed door hoe invulling gegeven kon worden aan onze wensen. De tijdslijnen waren kort waardoor wij snel voorzien waren van een compleet nieuwe website. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

D. Perin
D. Perin - Missing Piece
8/10
Toegevoegd op 9 januari 2015

Via Websteen heb ik Roy Jongerden als enthousiast, zeer behulpzaam en ervaren leren kennen.

Laurence Blairon
Laurence Blairon - Laurrence
10/10
Toegevoegd op 9 december 2014

Met Dennis van Internetbureau Websteen heb ik zeer plezierig gewerkt aan het tot stand komen van de Franstalige versie van de multiculturele datingsite MixedMatches. Hij is een no nonsense, snelle en accurate webspecialist die prachtige resultaten levert. Heerlijk om hem aan boord van een project te hebben! Ik kan niet wachten totdat we weer samen aan de slag gaan. Ik beveel Internetbureau Websteen van harte aan. Serious people for serious business!

Natasja Helgers
Natasja Helgers - Customore Consulting
10/10
Toegevoegd op 11 oktober 2014

Websteen heeft van onze website een totaalbeleving gemaakt. Niet alleen kunnen ze maken wat je vraagt, ze denken ook mee in het hele proces om de nieuwste ideeën en technieken toe te passen. Ook aan het business perspectief wordt continue aandacht besteed. Ik beveel Websteen van harte bij u aan en om uzelf te overtuigen, kunt u zien wat ze voor ons hebben gemaakt: www.customoreconsulting.nl

Bas Luttmer
Bas Luttmer - Kloosterman Keukens & Badkamers
10/10
Toegevoegd op 30 september 2014

Positief ingesteld team professionals die het verschil maken. Dat is in een zin mijn oordeel over Websteen. Door de positieve en gestructureerde inzet van Websteen is onze site echt een van de mooiste van onze branche geworden. Voor ontwerp, content, fotobewerking en CMS. Voor websteen allemaal geen probleem. Websteen heeft mij veel werk uit handen genomen, echt een prima bedrijf! Bas Luttmer, Kloosterman Keukens & Badkamers

Henk Troost
Henk Troost - Budget-bestrating Staphorst
10/10
Toegevoegd op 6 augustus 2014

EERSTEKLAS vakmensen. Toen wij bij Websteen kwamen om onze webwinkel door hen te laten ontwikkelen was het als een warm bad. De mensen toonden grote interesse in ons bedrijf, ze hielden rekening met onze wensen. Aanpassingen werden zeer snel doorgevoerd en er werd ons ook eerlijk uitgelegd dat sommige gewenste toepassingen op onze site niet zullen werken. Na oplevering hield het niet op. De service en after-sales zijn van zeer hoog niveau. Het eindresultaat is geweldig. We ontvangen wekelijks complimenten over de duidelijkheid van de site en het bestelgemak. Inmiddels zijn we veel uitbreidingen en aanpassingen verder waarmee we met het CMS ook aan de achterzijde alle comfort genieten van een top-site. De samenwerking met Websteen is voor ons dan ook van wereldklasse.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen