Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Overname marketingbureau Web First

Websteen en Webfirst overname

Per 1 januari 2018 neemt Websteen marketingbureau Web First over. De vraag naar een online marketingafdeling is ontstaan vanuit de bestaande 'website' klanten van Websteen. Daarom heeft Websteen vorig jaar al een online marketingafdeling opgezet. De overname van Web First is een logische stap in de doorontwikkeling van deze marketingtak.

Nog meer online resultaat

Het team van Web First wordt geïntegreerd in de marketingafdeling van Websteen. Dit past uitstekend bij de ambities van Websteen om met online marketing nog meer resultaat te behalen voor haar klanten. De overname is een aanvulling van expertise en ervaring op voornamelijk het gebied van online branding en advertising.

Een goede boodschap in combinatie met innovatieve techniek

Dominique Vogel, de eigenaar van Web First, over de overname: "Met mijn team ben ik ijzersterk in het opzetten van een effectieve communicatieboodschap, die we met efficiënte advertenties goed in de markt kunnen zetten. Maar als je naar maximaal online resultaat streeft, red je het niet alleen met creativiteit. Innovatieve technische oplossingen zijn onmisbaar. Het samengaan met Websteen betekent dat we veel meer mogelijkheden hebben. Zij bouwen immers al sinds 2005 websites."

Verdere uitbreiding van de marketingafdeling

Web First was Websteen niet vreemd. Al bijna 2 jaar werken de bureaus succesvol samen voor verschillende klanten. Dominique wordt partner bij Websteen en zal zich samen met Leo Verkaik, die nu het online marketingteam aanstuurt, concentreren op de verdere uitbreiding van dit bedrijfsonderdeel. Alle klanten van Web First zullen per 1 januari aanstaande vanuit Websteen Online Marketing bediend worden.

Online marketing in lijn met jouw ondernemingsdoelstellingen

De marketeers van Websteen maken de inzet van online marketing voor jouw organisatie rendabel. We vertellen je ook graag dat online marketing alleen werkt als je écht wat te vertellen hebt. Daarbij helpen we je volledig in lijn met jouw doelstellingen. Vertel ons wat je wilt bereiken. Bekijk het palet aan dienstverleningen op het gebied van online marketing.

Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeenOvername marketingbureau Web First