Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Succesvolle samenwerking Websteen & Speel-o-theek

Internetbureau Websteen en stichting Speel-o-theek 't Gooi bij het MatchDinerInternetbureau Websteen en stichting Speel-o-theek ’t Gooi zijn een succesvolle samenwerking aangegaan. Eind januari troffen beide organisaties elkaar tijdens het MatchDiner, mogelijk gemaakt door Vrijwilligerscentrale Huizen.

Hier ontmoetten bedrijven, ondernemers en maatschappelijke organisaties elkaar om afspraken te maken voor gezamenlijke projecten. Websteen is niet alleen een internetbureau maar ook een online marketingspecialist en heeft voor de Speel-o-theek ’t Gooi een nieuwe flyer ontworpen. De flyer ziet er professioneel uit en communiceert precies dat wat nodig is: Wat is een Speel-o-theek, voor wie, wanneer, waar en hoe de Speel-o-theek werkt. Door het speciale ontwerp waarbij de bovenkant van de flyer schuin is weggesneden is de flyer extra opvallend geworden.


“Wij zijn echt superblij met deze flyer. Het communiceert onze twee belangrijkste boodschappen: ‘Kom speelgoed lenen’ en ‘Word vrijwilliger in ons team'.”


Speel-o-theek ’t Gooi leent speelgoed uit aan iedereen

Hierin krijgen kinderen en volwassenen met een (tijdelijke) beperking speciale aandacht. Omdat de stichting volledig bouwt op vrijwillige inzet, is de assistentie van Websteen erg gewaardeerd. Samen met leden van de speel-o-theek zijn zij in overleg gegaan over hoe de nieuwe folder er uit moet zien en waar deze aan moet voldoen.

Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeenSuccesvolle samenwerking Websteen & Speel-o-the...