Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Websteen is trotse hoofdsponsor van de Huizerdag 2016!

De Huizerdag is een jaarlijks terugkerend evenement dat door vele bezoekers uit Huizen en daarbuiten wordt bezocht. De Huizerdag is het festival waarin Huizen laat zien een levendig middelpunt van Het Gooi te zijn. Zo is er een braderie, straattheater, een open podium en een avondvullend programma met bekende grote artiesten. Dit jaar vindt de 30e editie plaats en Websteen is een van de trotse hoofdsponsoren.

De Huizerdag is elk jaar op vrijdag en zaterdag in het tweede weekend van september. De 30e editie is dit jaar dus op 9 en 10 september, maar in de week voorafgaand vinden er tijdens de Kick-off al activiteiten voor jong en oud plaats. Voor het uitgebreide programma, verwijzen we je graag naar de website van de Huizerdag.

Websteen zet zich graag in voor lokale initiatieven die wij onder andere kunnen steunen middels het ontwikkelen van een frisse website. Wij zijn ontzettend blij dat we ons (web)steentje hebben kunnen bijdragen aan de Huizerdag 2016. Kom jij ook?

Websteen, hoofdsponsor van de Huizerdag

Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeenWebsteen is trotse hoofdsponsor van de Huizerda...