Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Websteen maatschappelijk betrokken in eigen omgeving met een reikwijdte tot in Kenia

Websteen is opgericht en wordt geleid door de broers Roy en Dennis Jongerden. De mannen zijn sociaal ingesteld en dat komt ook tot uitdrukking in hun bedrijfsvoering. Jaarlijks stelt Websteen haar expertise (het maken van websites en webwinkels) ter beschikking aan een aantal sociale instellingen. Zij zorgen ervoor dat deze sociale instellingen mooi zichtbaar zijn op het wereldwijde web. Hierdoor hebben ze meer kansen om hun sociale doelen te bereiken.

Op 16 maart zal Websteen tijdens het jaarlijks georganiseerd MVO Matchdiner weer een aantal sociale ondernemingen blij maken. Websteen zal aan hen een service cheque aanbieden. Websteen zal dan met de gekozen sociale organisatie aan de slag gaan. Er wordt dan een professionele website gemaakt. Het diner vindt plaats in het Hamsphire Hotel New Port in Huizen.

Vanaf heden is Websteen te bezoeken in het nieuwe kantoor aan de A27, Blaricumse Meent 9r. Ook is Stichting Fair Creations, actief voor kinderen en vrouwen in Kenia, dankzij Websteen verhuist naar haar nieuwe onderkomen op het web. Zij ontvingen eind vorig jaar een service cheque. U kunt het resultaat van deze service cheque bewonderen op www.stichtingfaircreations.com.

Bron: Nieuwsblad voor Huizen

Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeenWebsteen maatschappelijk betrokken in eigen omg...