Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Websteen trotse sponsor van dé Huizers van het Jaar 2015

Met gepaste trots melden wij dat MTB Team Huizen is uitgeroepen tot Huizers van het Jaar 2015. Van harte gefeliciteerd mannen! Wat jullie bereikt hebben is inderdaad noemenswaardig. Wij zijn blij dat wij middels het sponsoren van de website ook ons (web)steentje konden bijdragen!

"Wat is dit nou, dat meen je niet. Ik krijg hier een beetje kippenvel van!" is de reactie van de verbaasde fietsersgroep als de award uit het papier wordt gehaald.

Onbaatzuchtig
"Onbaatzuchtig heeft een groep vrijwilligers een bijzondere inspanning verricht door 700 kilometer te fietsen en 86.000 euro op de halen voor mensen die lijden aan Duchenne. Zij hebben laten zien dat er in de maatschappij ook mensen zijn die iets voor een ander doen", meldde de jury onder andere in haar rapport.

"Dit voelt wel als een persoonlijke waardering," vertelt een van de fietsers. "We hebben hier enorm veel energie in gestoken en het is dan heel leuk om daar een mooie beloning voor te ontvangen. Echt een enorme verrassing."

Huizer van het Jaar
De Huizer van het Jaar wordt uitgeroepen door het HuizerNieuws en de prijs is nu voor het eerst uitgereikt. De redactie heeft hiervoor alle kranten van het afgelopen jaar nog eens goed nagelezen en een lijst van genomineerden opgesteld. Daarbij golden enkele criteria, waarvan de belangrijkste zijn dat de persoon of organisatie in het HuizerNieuws aan bod kwam, iets uitzonderlijks heeft gedaan en daarmee anderen inspireert en bijdraagt aan een positieve uitstraling van Huizen.

Jury
Dat leverde een lange lijst op van mensen en organisaties en een enkele ondernemer die er uitsprong in 2015. De toppers op deze lijst zijn voorgelegd aan een breed georiënteerde jury. Deze bestond uit oud-burgemeester Jos Verdier, Peter Helmus, voorzitter van de Huizer Ondernemers Federatie (HOF), Regina Bruins, directeur van de Vrijwilligerscentrale, Jan Provoost van het Radio 6FM-programma '6FM Actueel' en onze eindredacteur Carin van den Berg. Gezamenlijk kwamen zij tot deze keuze.

Bron: www.huizernieuws.nl

Nieuwe sponsorklussen gezocht!

Het team van Internetbureau Websteen komt in 2016 graag weer in contact met lokale initiatieven welke wij middels het ontwikkelen van een frisse website kunnen steunen. Ben jij of ken jij zo'n initiatief, breng ze dan gerust in contact met ons!

Sponsorklus aanmelden

Terug naar het overzicht

HomeBlogAlgemeenWebsteen trotse sponsor van dé Huizers van het...