Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Even voorstellen: Djim, PHP DeveloperHet bedrijf van de ouders van Djim bevindt zich op de Binnendelta in Blaricum. Net als het pand van Websteen. Bijna dagelijks fietste hij langs ons kantoor. Sinds kort is hij bij ons werkzaam als PHP developer.

Als developer helpt hij mee aan de ontwikkeling van websites en webapplicaties voor onze klanten. ‘Websteen maakt gebruik van een eigen codebase, voor recente websites en applicaties volledig gebaseerd op Laravel. Veel hiervan is nog nieuw voor mij en iedere dag weer wordt ik uitgedaagd.’

In juli 2021 is Djim afgestudeerd. Het fel begeerde papiertje heeft hij pas net op zak. In zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Djim Websteen benaderd. ‘Ik heb zelf een mail verstuurd naar Roy en Dennis of ze nog een PHP developer zochten. Zo ben ik na mijn studie bij Websteen terecht gekomen.’

Het werken bij Websteen is veelzijdig en zit vol uitdagingen. 'Ik vind het leuk om probleem oplossend te werken. Het werk blijft elke keer een leuke puzzel!' En de sfeer? 'De sfeer is leuk en ik kan echt lachen met mijn collega's.'

Home Blog Even voorstellen: Djim, PHP developer