Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Lennart, front-end developerWebsteen is met Lennart een front-end developer rijker. Sinds begin augustus is hij het team komen versterken. ‘Er heerst hier een open en relaxte sfeer. Ik krijg de tijd om nieuwe dingen te leren. Dit vind ik fijn werken’.

Vanuit een schoolstage is Lennart bij zijn vorige werkgever blijven werken. Na 13 jaar zocht hij een nieuwe uitdaging. Bij Websteen hoopt Lennart meer te kunnen leren en zich meer te kunnen verdiepen in zijn werk. ‘Bij mijn vorige werkgever was ik de enige front-end developer. Ik heb een brede kennis, omdat ik alles zelf moest doen. Ik wist van alles een beetje. Bij Websteen kan ik mij meer verdiepen’ vertelt Lennart.

Het omzetten van mooie designs naar goed functionerende HTML/CSS* is voor Lennart geen enkel probleem. ‘Ik wil graag meer uitgebreide HTML/CSS schrijven, daar krijg ik nu de kans voor’.

Als front-end developer vindt Lennart het leuk om designs te realiseren. ‘Uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik puzzel door tot het werkt. Websteen heeft een eigen CMS (admin omgeving) met eigen technieken. Hiervoor werkte ik met WordPress en dat is vooral veel plug-ins in elkaar klikken’.

*CSS is een programmeertaal waarmee je de stijl van een website kunt bouwen/opmaken.

Home Blog Even voorstellen: Lennart, front-end developer