Even voorstellen: M, Laravel developer

4 januari 2021

Als full stack webdeveloper verdiende Ai-Yakaan zijn sporen bij grote bedrijven. Toch koos hij - heel bewust - voor het nog relatief kleine maar ambitieuze Websteen. ‘Hier kan ik echt van meerwaarde zijn. Dat geeft zoveel meer voldoening’.

Ai-Yakaan - je mag hem ook naar Thaise traditie bij zijn nickname “M” noemen - krijgt het liefst zo ingewikkeld mogelijk vraagstukken toegeworpen. ‘Kom maar op, ik verzin er iets op’. Hij heeft de benodigde papieren op zak, maar leerde pas echt door zijn werkervaring bij verschillende bedrijven. Die kennis brengt hij nu mee naar Websteen.

Hij mocht direct aan de slag voor Mogelijk Vastgoedfinancieringen, een van de grotere klanten van Websteen. ‘Erg leuk om te werken aan de groeiambities van dit bedrijf. Dit soort klanten is precies de reden waarom ik voor Websteen koos - zij waarderen wat je doet en waar je ze mee kunt helpen’.

Kom je bij Ai-Yakaan met een vraagstuk, dan kun erop je rekenen dat er een oplossing komt waar je wat aan hebt. ‘Ik denk graag out-of-the-box en over hoe het ook op een andere manier kan. En soms hoef ik niets te bouwen, dan zit het al in het systeem maar weet de klant dat niet. Dan maak ik een filmpje om uit te leggen hoe ze dat uit het systeem halen. Ook dat is een oplossing’.

Ai-Yakaan hoopt de komende jaren vanuit zijn kennis en ervaring een mooie bijdrage te leveren aan de groeiambities van zowel Websteen als die van hun klanten.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen