Even voorstellen: Niek, online projectmanager

4 februari 2021

Gewoon kijken wat er mogelijk is. Dat is de filosofie van Niek, zowel voor de invulling van zijn nieuwe functie bij Websteen als voor de wensen van ‘zijn’ klant ‘Mogelijk Vastgoedfinancieringen’. ‘En dat kan hier ook bij Websteen’, aldus Niek. ‘Er heerst hier een open en ondernemende sfeer. Dat past me uitstekend’.

Niek maakt deel uit van het dedicated team voor ‘Mogelijk Vastgoedfinancieringen’. Zijn rol is lastig in één woord te vatten. Officieel is hij ‘projectmanager’, maar ondertussen is hij ook productowner en tester. ‘Een deel van die taken zal straks door ‘Mogelijk’ zelf worden opgepakt. Mijn rol verschuift dan meer naar scrummaster voor dit team’. Niek zal dan o.a. zorgen dat de randvoorwaarden voor het scrumteam in orde zijn zodat zij het beste werk kunnen leveren.

Zelf heeft Niek de nodige technische kennis, wat erg handig is bij webapplicaties zoals die van ‘Mogelijk’. ‘Maar de programmeurs waar ik mee mag werken bij Websteen, die kunnen écht veel. Fantastisch vind ik dat om te zien hoe zij onbeperkt durven denken in wat er allemaal kan. Tegelijkertijd strooit ‘Mogelijk’ met ideeën en wensen voor hun applicatie. Mooi om vanuit mijn rol mee te denken over welke er haalbaar zijn en, belangrijker, welke wat gaan opleveren’.

Want dat is waar Niek echt warm voor loopt; kijken hoe hij zijn klant kan helpen om hun producten  goed in de markt te zetten. ‘Dat is toch uiteindelijk waar je het voor doet, voor het succes van de klant.’

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen