Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Pien | WebsteenWebsteen is sinds 1 februari een online projectmanager rijker. Pien is tijdens haar opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam klaargestoomd tot ware mediamaker. Hier ontwikkelde ze zich tot grafisch vormgever en videomaker in de dop.

Nieuwe uitdagingen

Toen Corona toesloeg stond ze open voor nieuwe uitdagingen en heeft ze ervaring op gedaan op een customer support afdeling binnen de zorg. Hier leerde ze waar ze de meeste energie van kreeg: contact met anderen. Na verloop van tijd wilde ze dit combineren met haar eerder opgedane ervaring en opleiding en kwam ze bij Websteen terecht.

"Nooit geschoten is altijd mis"

Bij het lezen van de vacature bedacht ik me: Ik heb nog geen ervaring als online projectmanager, maar alle competenties kan ik afvinken”. Nooit geschoten is altijd mis en daarom nam ze contact op. “Geen laffe mailtjes voor een functie waarbij communicatie zo belangrijk is. Ik pakte de telefoon op en ik heb direct een leuk gesprek met Roy gehad.

Vragen van klanten over bestaande websites en applicaties, wensen voor nieuwe producten, overleg met designers en programmeurs, CMS trainingen geven; het behoort allemaal tot het werk van deze duizendpoot. “Ik vind het heerlijk om continu te mogen schakelen tussen verschillende collega’s en klanten.” En tot nu toe bevalt dit haar erg goed. “Alle collega's zijn ontzettend progressief en doelgericht. Dat maakt de samenwerking gewoon heel leuk”. Hoewel ze energie krijgt van het managen van projecten, is ze ook benieuwd hoe ze haar expertise en ervaring kan benutten binnen Websteen. “In de toekomst zou ik bijvoorbeeld op grafisch gebied of op gebied van content creatie, graag mijn (Web)steentje willen bijdragen”.

Home Blog Even voorstellen: Pien, projectmanager