Even voorstellen: Simon, Laravel developer

26 juli 2022

Simon (Laravel Developer) aan de slag bij WebsteenMet veel plezier verwelkomen we onze nieuwe collega Simon. Als Laravel developer is Simon een mooie aanvulling op ons team. Omdat hij welgeteld twee uur moet reizen om bij het Websteen kantoor te komen, zal hij voornamelijk vanuit huis werken. Maar dat mag de pret niet drukken, want we zijn ontzettend blij met onze nieuwe collega!

‘Ik heb Kunstmatige Intelligentie gestudeerd in Groningen, maar ik ben al gauw de web development kant op gegaan toen ik tijdens mijn opleiding met Laravel in aanraking kwam’, zegt Simon. Hoewel zijn specifieke studierichting dus inmiddels wat meer op de achtergrond is geraakt, ligt hier nog zeker een stukje ambitie voor de toekomst. Zo zou Simon later nog wel meer willen doen met dataverwerking door middel van kunstmatige intelligentie.

‘Ik zorg dat data op de juiste plek terecht komt’

Simons specialisatie is dataverwerking. ‘Ik zorg niet alleen dat data op de juiste plek terecht komt, maar ook dat je het later weer makkelijk terug kunt vinden’. Dat is ook wat Simon zo aansprak aan Websteen. ‘Je kunt bijna altijd wel zien wie iets geprogrammeerd heeft want iedereen codeert toch op zijn eigen manier. Maar Websteen programmeert heel consistent, met schone, uniforme code. Dat zorgt ervoor dat de code heel leesbaar is en dat werkt ontzettend prettig.’

Als Simon zichzelf in één woord zou moeten omschrijven, dan zou dat woord ‘eigenwijs’ zijn. Hij geeft aan dat dit hem nog wel eens in de weg kan zitten, maar dat dit ook zorgt voor een gezonde bak met doorzettingsvermogen. Dit doorzettingsvermogen heeft er niet alleen voor gezorgd dat hij op zijn 18e zijn eerste auto kon kopen, maar ook dat hij op zijn 23e al een eigen huis kocht.

 
"Ik zorg niet alleen dat data op de juiste plek terecht komt, maar ook dat je het later weer makkelijk terug kunt vinden"
 

Van Nederland tot Zuid-Afrika

Simon heeft met zijn 23 jaar al veel meegemaakt. Zo was hij anderhalf jaar oud toen hij met zijn ouders naar Zuid-Afrika emigreerde en is hij tien jaar later voor school en verdere opleiding weer in Nederland komen wonen. En hoewel hij het hier hartstikke naar zijn zin heeft, is er toch altijd nog de behoefte om ooit weer terug te gaan. ‘In Zuid-Afrika is er veel meer sociale en individuele vrijheid, het draait daar helemaal niet om wat de buitenwereld van je vindt en dat kan heel bevrijdend zijn’, zegt Simon. Op zijn bucketlist staat dan ook een autoreis van Nederland, helemaal naar Zuid-Afrika.

Maar voor de komende tijd zit Simon helemaal op zijn plek bij Websteen. ‘Ik ben afgelopen tijd vooral bezig geweest om het Dragonfly framework van Websteen te leren kennen en dat gaat tot nu toe hartstikke goed’, voegt Simon daaraan toe.

Vragen van klanten over bestaande websites en applicaties, wensen voor nieuwe producten, overleg met designers en programmeurs, CMS trainingen geven; het behoort allemaal tot het werk van deze duizendpoot.
Pien van Twillert
Auteur

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen