Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Sinds kort werkt Sjoerd bij Websteen. Hij is Managing director en zal de komende periode aan de slag gaan met onze groeiplannen en ambities. Sjoerd probeert continu ideeën op te doen. Hij kijkt naar wat we kunnen gebruiken en wat bij ons en onze uitdaging past.

Een nieuwe uitdaging

Sjoerd: “Mijn ervaring ligt op het snijvlak van commercie en operatie. Deze werkervaring heb ik in eerdere managing director en CCO functies opgedaan. Ik vind het leuk om samen met het team processen te optimaliseren en nieuwe dingen uit te proberen. Improvement through movement is dan ook mijn slogan, net zoals ‘rideo ergo sum’, ik lach dus ik ben. Dat vind ik ook erg belangrijk! Ik wil groei bereiken waarbij we zowel klanten als onszelf blij maken met mooie oplossingen”. Sjoerd was vroeger mid-mid met voetbal; hij wil zich overal een beetje mee bemoeien én mensen op sleeptouw nemen. Dat hij Managing director is geworden is dus niet heel gek.

Het werken bij Websteen

Als managing director zal Sjoerd zich o.a. gaan richten op onze commerciële strategie en de uitvoering daarvan. Hij zal op allerlei niveaus bijdragen aan de groeiplannen en ambities van Websteen. Het beste advies wat hij zelf heeft gekregen is: doe wat je zegt en zeg wat je doet. De momenten waarop dingen anders gaan of niet lukken zijn veelal de beste leermomenten; incasseren is niet hetzelfde als accepteren. Dit neemt hij mee in hoe hij leiderschap vormgeeft.

Sjoerd: “Mijn verantwoordelijkheid is het uitvoeren van de opgestelde strategie. De tactiek om dit te bereiken ligt in mijn handen. Samen mooie stappen zetten en gave dingen doen is waar ik energie van krijg. Zaken stroomlijnen, optimaliseren en het dan zien renderen is wat mijn enthousiasme prikkelt.

Op Websteen kun je bouwen: afspraak is afspraak. We hebben een no-nonsense mentaliteit, we regelen wat er nodig is en leveren dit. Verantwoordelijk zijn en je verantwoordelijkheid pakken. Dat is precies de cultuur waar ik onderdeel van uit wil maken en die ik graag levend hou”.

Sjoerd is een vriendelijk, daadkrachtig en ervaren persoon. Zijn ervaring zorgt dat hij deze uitdaging graag aangaat. Hij kijkt naar de situatie, alles wat je qua kennis en kunde binnen handbereik hebt, om zaken vervolgens te fixen. Hiermee zal hij een mooie bijdrage gaan leveren aan het succes van Websteen.

Home Blog Even voorstellen: Sjoerd, managing director