Even voorstellen: Suzanne, online projectmanager

18 februari 2021

Sinds begin november heeft Websteen voor het eerst in zijn geschiedenis een projectmanager; Suzanne de Jong. Zij mag het toenemend aantal klantvragen van het groeiende bedrijf beantwoorden en in goede banen leiden. ‘Heerlijk werk’, aldus Suzanne. ‘Ik mag mij overal mee bemoeien.’

Vragen van klanten over bestaande websites en applicaties, wensen voor nieuwe producten, overleg met designers en programmeurs, klanten helpen om de website te vullen, CMS training geven; het behoort allemaal tot het werk van deze duizendpoot. ‘Dat past mij perfect. Ik ben het liefst met 10 dingen te gelijk bezig. Voortdurend schakelen, ik hou ervan.’

Eerder had Suzanne een soortgelijke rol bij een reclamebureau in Amsterdam. Maar deze werkte voornamelijk aan offline producten. Aangezien haar eigen leven zich ook voor een goed deel online afspeelt, wilde ze zich graag in die wereld storten. ‘Websteen leek mij een superleuk, jong en ambitieus bedrijf, dat trok mij wel. Ik kan en wil nog zoveel leren en ik denk dat ik dat hier wel kan’.

Als projectmanager staat Suzanne in heel nauw contact met de klanten. Ook dat is erg leuk, zeker omdat veel klanten uit de regio komen waar ze zelf woont en werkt. ‘Dan zie ik onderweg een busje rijden waar we een website voor aan het bouwen zijn. Hoe leuk is dat!’ 

Inwerken in coronatijd is best gek. Maar het lukt en het enthousiasme van Suzanne is er niet minder om. ‘Het is leuk om met allemaal jonge mensen te werken en mijn rol in het team te ontdekken. Aangezien de functie nieuw is, kan ik er nog heel erg mijn eigen draai aan geven. Superleuk om mee te groeien in en met het bedrijf.’

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen