Even voorstellen: Tobias, projectmanager online marketing

16 december 2021

Tobias | WebsteenTobias is al 20 jaar zelfstandig ondernemer in de online business en gaat met Websteen een nieuwe uitdaging aan. “Met de klant in gesprek gaan, doelen stellen en deze doelen met succes afronden. Dat geeft mij voldoening”.

Met Tobias is Websteen een online marketeer rijker. Tobias is sinds december gestart en geen dag is hetzelfde voor hem. Het zijn van een spanningspartner voor onze klanten tot aan klanten (online) helpen groeien is voor Tobias geen enkel probleem. Tobias denkt graag in oplossingen, “er is voor ieder probleem een oplossing”. Naast online marketing gaat Tobias zich ook bezighouden met Shopify, een e-commerce platform voor webshops. 

Websteen is voorzien van allerlei soorten capaciteiten, "door het veelzijdige team kan je snel schakelen en op die manier de klant zo goed mogelijk bedienen". Hij draait nu een maand mee en heeft de sfeer van Websteen kunnen proeven. "Ik ben in een leuk, jong en dynamisch team terecht gekomen met allen een zeer gemotiveerde instelling. Iedereen wil en kan elkaar helpen". 

Maak kennis

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen