Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Je bent net begonnen als ondernemer en hebt nog geen website? Of je hebt al een website maar deze is toe aan een upgrade. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Van het plan van aanpak en schetsen tot aan het bedenken van slimme functionaliteiten en het definitieve webdesign. Het hoort allemaal bij het proces van het maken van een nieuwe website.

Beginnen bij het begin

Laten we kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee. We leren elkaar (beter) kennen en bespreken de doelstellingen voor de nieuwe website. Ook bespreken we wat jij mooi vindt en wat je graag terug wilt zien. Samen met jou maken we een plan van aanpak.

Op naar de designer

We doen onderzoek naar de nieuwste technieken en bekijken de laatste design trends. Zo zorgen we ervoor dat jouw website helemaal up-to-date is straks. Nu gaan we beginnen aan een een eerste ruwe opzet voor jouw site. Vaak bevat de ruwe opzet alleen nog maar banen die op een belangrijke pagina terecht komen. We maken bijvoorbeeld eerst alleen de homepage op. Een eerste indruk kun je maar één keer maken.

Ben je met de eerste schets? Dan gaan we verder met ons ontwerp. We maken verschillende website pagina's op. Samen zorgen we ervoor dat call-to-actions, kleurgebruik, iconen en het gekozen lettertype meer body krijgen. Uiteindelijk presenteren we het eindproduct en mag je ons vertellen wat je ervan vindt!

Finetunen

Je hebt het voorstel voor het design van jouw website ontvangen. Wij zijn dol op feedback op het design. Als je dingen graag anders ziet, dingen die je graag wilt vervangen of misschien zelfs toevoegen. We're all ears! Samen gaan we er voor zorgen dat het ontwerp naar jouw wens is! En als we allebei tevreden zijn, dan gaan we de website bouwen bouwen.

De website bouwen

Alle ontwerpen zijn akkoord en het is tijd om je website te gaan bouwen. Jouw nieuwe website wordt gebouwd door onze front-ender én onze back-ender programmeurs. Ze schrijven HTML, CSS, JavaScript en ingewikkelde programmeercodes waar we je niet mee lastig gaan vallen. De website schetsen worden werkelijkheid. We zorgen ervoor dat jouw site goed werkt en gekoppeld is aan ons CMS.

Testen, testen en nog is testen

Zijn onze developers en programmeurs klaar met het bouwen van jouw site? Dan gaan wij de website goed testen, controleren en kijken of alles compleet is. Wij testen de site grondig. Zijn wij blij? Dan ontvang jij een testomgeving van jouw nieuwe website.

Klaar is Kees! Welja, bijna dan...

De site staat klaar op de testomgeving en je mag het voor het eerst zien. Nu is het tijd voor het laatste onderdeel: de site vullen! Je krijgt een CMS training waarbij we uitleggen hoe je het zelf kunt doen. Het verhaal op je website meer versterken? Wij denken graag met je mee.

De website is gevuld en je bent tevreden. De website mag live! Samen plannen we een dag in voor het live zetten van de website. Statistieken worden ingesteld en je website wordt aangemeld bij Google.

Home Blog Het maken van een website: Het proces