Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Maak kennis met Fabiënne, onze online marketeer

“Oh, dus jij doet iets met Google en Facebook enzo?! Die vraag krijg ik vaak gesteld op verjaardagen. Wanneer ik dan een poging doe om het beter uit te leggen, worden de vraagtekens in de ogen steeds groter. In dat geval zeg ik gewoon dat ik als online marketeer mijn klanten help bij het behalen van online succes. En hoe ik dat doe? Dat verschilt elke keer weer. En juist dát maakt het voor mij zo leuk.”

Sinds 2016 werkt Fabiënne bij Websteen. Waar zij ooit begon met het schrijven van teksten voor websites van onze klanten, is ze nu hét gezicht van de online marketing afdeling. “Ik had al snel door dat je als ondernemer met alleen het hebben van website niet zo heel ver komt. Relevant verkeer naar je website trekken, dat was het spelletje wat mijn interesse bleek te hebben. Toen ik mij hier meer in ging verdiepen, ging er een wereld voor mij open”.

Ondertussen bleek de vraag van onze klanten naar online marketing ook meer en meer te groeien. Fabiënne groeide met ons mee. Van SEO (Search Engine Optimization) tot adverteren in Google en op social media kanalen, bij Fabiënne kun je terecht voor allerlei vragen. “Ik vraag graag het hemd van het lijf van onze klanten. Alleen op die manier kan ik hun business en doelgroep beter leren kennen. Zo kunnen we bepalen welke middelen of online kanalen geschikt zijn”.

Een dagje als online marketeer

Websteen heeft klanten van verschillende groottes. Van de kleine ondernemer uit het dorp tot grotere partijen die op radio en TV voorbij komen. Dat zorgt ervoor dat haar werkdagen elke keer weer anders zijn. Daar komt bij dat het werk wat Fabi (ach, zo noemen we haar hier op kantoor) ook dagelijks verschilt. “Ik denk mee in campagnes, ik werk de middelen uit en duik regelmatig in de statistieken om te kijken hoe alles loopt en waar verbeteringen mogelijk zijn. Door het één-op-één met klanten contact te hebben, weet ik precies wat er speelt”.

Websteen Bingo

Online marketing is een vak wat constant in beweging is. Twee keer knipperen en er zijn weer nieuwe tools en functionaliteiten beschikbaar. “Samen met mijn technische vrienden hier op kantoor leren we telkens nieuwe dingen en passen we dit zo veel mogelijk toe. Omdat wij verschillende disciplines in huis hebben, kunnen we echt een meerwaarde zijn voor onze klanten. Zelf ben ik niet zo technisch.. maar met mijn PHP bingokaart kan ik toch redelijk meekomen tijdens de vrijdagmiddagborrel, ha-ha”.

Werken bij Websteen

"Kan ik hier ook een oproepje doen voor een nieuwe collega? Ik kan wel wat extra handjes gebruiken!". Bij Websteen zijn wij gek op uitdagingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe? Bekijk dan eens onze actuele vacature en wie weet maken we binnenkort beter kennis met elkaar.

Bekijk vacature

Terug naar het overzicht

HomeBlogInternet marketingMaak kennis met Fabiënne, onze online marketeer...