Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Met deze checklist verbeter je eenvoudig je nieuwsbrieven

Na veel tijd en energie te hebben gestoken in het maken van een actuele nieuwsbrief druk je op verzenden en vliegt je mailing de deur uit. Blijkt het achteraf dat je hier toch iets te snel mee bent geweest en belangrijke punten bent vergeten... Met de onderstaande checklist van Internetbureau Websteen is dit gelukkig verleden tijd! 

Dé checklist voor iedereen die regelmatig nieuwsbrieven verstuurt

Bij Websteen zijn we dagelijks bezig met het bedenken en maken van nieuwsbrieven voor onszelf en onze klanten. Verstuur jij ook regelmatig nieuwsbrieven naar je klanten? Wellicht is deze checklist dan iets voor jou! We hebben onze jarenlange ervaring gebundeld in een handige lijst met belangrijke punten die vaak over het hoofd worden gezien. Download de checklist en je kunt direct beginnen met het verbeteren van je nieuwsbrieven.

De punten in de checklist zijn allemaal kleine details waar jij als ondernemer misschien nooit aan hebt gedacht, maar die van zeer grote waarde kunnen zijn. Door deze kleine aanpassingen is de kans groter dat de ontvanger de mail opent en verder leest. Daarnaast is het altijd belangrijk dat de informatie in mailings relevant is voor de ontvanger. Zorg daarom dat je voor jezelf het doel van de mailing scherp hebt. Wat wil je de klanten precies vertellen en misschien nog belangrijker: wat voor actie moeten zij hierna ondernemen?

download de checklist

Meer informatie over het versturen van nieuwsbrieven?

Alle punten in de checklist zou je eenvoudig zelf kunnen toepassen in het systeem dat je gebruikt voor al je e-mail activiteiten. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kan Websteen je altijd helpen bij het opzetten van een e-mail campagne. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Terug naar het overzicht

HomeBlogInternet marketingMet deze checklist verbeter je eenvoudig je nie...