Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Sinds maart 2015 is Internetbureau Websteen gevestigd in BusinessPark27. Na ruim tien jaar websites te hebben gebouwd vanaf het kantoor in Huizen, was het tijd voor een nieuw en modern pand in de Blaricummermeent. Dé ideale locatie voor enthousiaste ondernemers als Dennis en Roy Jongerden; tweeling, Huizers, ondernemend, meedenkers en betrokken bij de regio.

Met Websteen zetten de broers al jaren bedrijven online op de kaart door het maken van heldere en conversiegerichte websites en slimme online marketing campagnes. Het internetbureau ondersteunt ondernemers bij het formuleren van een online strategie en vertaalt deze vervolgens in een professionele website en online marketingoplossingen zoals social media campagnes en digitale magazines. Naast grote bedrijven en organisaties zijn de websites van lokale bedrijven terug te vinden in het portfolio van Websteen. De webbouwers en online marketeers zetten zich daarnaast in voor goede doelen. Ook zijn zij sponsor van onder andere Stichting Huizer Botters, De Wolfskamerloop en HSV Zuidvogels.

Op maat gemaakte sites of templates

Bij internetbureau Websteen kun je terecht voor een op maat gemaakte website die aansluit bij al je wensen. Wil je heel snel en voordelig een website laten maken? Vraag dan naar de TemplateFabriek. Dit is een initiatief van Websteen waar je voor een vaste lage prijs per maand een professionele website in jouw eigen huisstijl hebt. De websites van Websteen zijn allemaal responsive, wat inhoudt dat de site zich automatisch aanpast aan het formaat scherm waarop het wordt getoond. Iets waar je tegenwoordig als ondernemer niet meer omheen kunt.

Online marketing: sitebezoek en conversie verhogen

Naast het bouwen van websites biedt internetbureau Websteen je ondersteuning op het gebied van online marketing. Het team zorgt ervoor dat je website beter wordt gevonden in zoekmachines. Daarvoor creëert Websteen succesvolle online advertenties, helpt je bij alles wat met social media te maken heeft en ontwikkelt bijvoorbeeld online magazines. Alles heeft het doel om het bezoekersaantal en het aantal conversies op je website te verhogen.

Internetbureau Websteen groeit

Het afgelopen jaar heeft voor Websteen in het teken van groei gestaan. Het team is inmiddels uitgebreid tot negen mannen en vrouwen die zich dagelijks bezighouden met webdesign, webbouw en online marketing. Het is ook niet voor niks geweest dat het internetbureau de bovenverdieping van de buren heeft aangekocht en het kantoor met maar liefst 50m2 heeft uitgebreid. Websteen is niet van plan om ooit nog te vertrekken uit de Blaricummermeent. Met deze ideale ligging weten de klanten hen goed te vinden en zijn zij zelf ook weer snel onderweg om andere ondernemers te helpen op het gebied van online communicatie.

Ben je geïnteresseerd geraakt en benieuwd wat Websteen voor jou kunt betekenen? Bekijk dan eens www.websteen.nl of breng een bezoekje aan hun kantoor in BusinessPark27.

kantoor-bg

Home Blog Internetbureau Websteen: websites en online marketing