Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

websteen-klant-janssen-van-kouwen-autoverhuurWie regelmatig Amsterdam Zuid-Oost doorkruist via de A9 heeft vast en zeker wel eens de Flagshipstore van Opel-dealer Janssen van Kouwen gezien.
Maar het automotive bedrijf Janssen van Kouwen doet meer! Leasing, schadeherstel en ook autoverhuur. Dat laatste is het bedrijfsonderdeel waar Websteen bij betrokken is.

Janssen van Kouwen Autoverhuur bedient al enige tijd Het Gooi en Almere vanuit diverse vestigingen. Sinds ruim een maand heeft de verhuurafdeling ook haar balie in de Amsterdamse Flagshipstore geopend. Wij gingen langs en spraken met Michiel Foppen.

Gefeliciteerd met jullie nieuwe vestiging in Amsterdam. Hoe bevalt dat?
We draaien hier nu ruim een maand en vanaf de eerste dag komen er al aanvragen binnen. Iedere ochtend is het bij ons dealerbedrijf superdruk met mensen die hun auto afgeven bij de werkplaats. Onze balie zit er naast, dus de naamsbekendheid groeit snel.

Wat is jouw rol Michiel, binnen Janssen van Kouwen Autoverhuur en specifiek hier in Amsterdam?
Ik ben hier 25 februari begonnen om de Autoverhuur vestiging in Amsterdam op te zetten, én snel uit te bouwen. Daarbij heb ik een aantal taken op het gebied van onze marketing-communicatie.

websteen-klant-jvk-autoverhuur-a9Wat kunnen jullie de Amsterdammer bieden?
Veel! Verhuizen of juist een dagje de stad uit? We zijn zeer goed bereikbaar met het OV. Veel autoverhuurders zitten in het centrum en zie dan maar eens snel de stad uit te komen. Vanaf onze vestiging zit je voordat je het weet op de A9 of A2.

De zakelijke markt is enorm breed hier in de regio.
Wat is jullie propositie naar het Amsterdamse bedrijfsleven?
Wij zitten op een bedrijventerrein, naast de snelweg richting Utrecht, Haarlem of verder. Wij houden van eenvoudig en snel. Ons aanbod huurauto's is zeer divers, representatief, met of zonder reclame en inzetbaar vanaf 1 dag tot 12 maanden! Vanuit ons dealerbedrijf en huidige ervaring met het Amsterdamse bedrijfsleven, kunnen we wel stellen dat we de lokale behoeften hier goed begrijpen.

Jullie bieden zowel de zakelijke rijder als de consument auto’s aan in de “Huur ‘m per dag” vorm.
Hoe zien jullie jezelf als concurrent ten opzichte van andere concepten, die niet per sé een ‘standaard autoverhuurder’ zijn. Bijvoorbeeld: car2go, Greenwheels en ConnectCar.
Onze auto’s zijn altijd schoon en gegarandeerd beschikbaar. Daarbij kan je alles aan ons vragen; vooraf, tijdens en na de huur. Je kan zo wegrijden, maar we nemen ook graag de tijd om je even de cruise control uit te leggen. En dat zonder 'abonnement' of 'app'. Wij merken vooral dat de oudere klant of soms onzekere, incidentele huurder hier veel waarde aan hecht. Daarbij staan wij écht voor 100% persoonlijke aandacht, ook bij een ongelukje dat soms in een klein hoekje zit.

website-janssen-van-kouwen-autoverhuurWij hebben recentelijk, met de fusie van jullie moederbedrijf jullie online presentatie volledig opnieuw aangepakt, met een nieuwe website en hernieuwde campagne.
Hoe hebben jullie onze aanpak ervaren?
De website is mooi! Strak, modern en overzichtelijk. Het ontwerp en de indeling is begrijpelijk en toegankelijk voor iedereen, dat vinden wij belangrijk. Daarbij is het beheer voor ons erg makkelijk en is de vindbaarheid goed voor elkaar. Dat wij bijvoorbeeld nu al aanvragen in Amsterdam krijgen, zegt genoeg.
 

Nog 1 laatste vraag; krijg ik nou altijd een Opel mee bij jullie?
Ons moederbedrijf is inderdaad Opel-dealer, maar in onze verhuurvloot rijden ook andere merken. Zo’n 20% van ons wagenpark is geen Opel. Zo kunnen we ook speciale wensen invullen. Zeker voor de zakelijke markt biedt dat soms uitkomst.

Ben je benieuwd naar wat wij voor Janssen van Kouwen Autoverhuur hebben gemaakt?

Bekijk hier de website voor dé autoverhuurder van Amsterdam en Het Gooi. En wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Meer bekendheid of nieuwe klanten? Neem even contact op.

Geschreven door Dominique Vogel.

Home Blog Janssen van Kouwen Autoverhuur opent in Amsterdam