Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Website laten makenBij Internetbureau Websteen zijn wij van mening dat je de dingen moet doen waar je goed in bent. En voor als je het misschien nog niet wist: wij zijn steengoed in het maken van websites. Met onze ervaring van ruim elf jaar, weten wij als geen ander hoe je professionele websites maakt waarmee je je doelgroep op de juiste manier bereikt. Voor jou hoeft het maken van een website in onze ogen helemaal niet ingewikkeld of spannend te zijn want het team van Internetbureau Websteen staat altijd voor, tijdens en na het maken van je website voor je klaar.

Het ontstaan van Websteen

In 2005 begonnen de tweelingbroers Roy en Dennis Jongerden met het maken van websites en sindsdien is Internetbureau Websteen een feit. Van begin af aan ligt de focus bij het maken van websites op gebruiksgemak, goede vindbaarheid in zoekmachines en het verhogen van conversie. Sinds maart 2015 is Websteen gevestigd in BusinessPark27. Na ruim tien jaar websites te hebben gebouwd vanuit het kantoor in Huizen, werd het tijd voor een nieuw en modern pand in de Blaricummermeent. Het afgelopen jaar heeft Websteen in het teken gestaan van groei. Het team is uitgebreid tot negen mannen en vrouwen die zich dagelijks bezighouden met webdesign, online marketing en het maken van websites. Het is ook niet voor niks geweest dat het internetbureau de bovenverdieping van de buren kocht om zo het kantoor met maar liefst 50m2 uit te breiden..

Betrokkenheid

Dennis en Roy wonen al hun hele leven in Huizen. De betrokkenheid bij de regio is dan ook erg groot. Het team van internetbureau Websteen zet zich in voor goede doelen door kosteloos websites te ontwikkelen en we zijn hoofdsponsor van onder andere Stichting Huizer Botters en Stichting Huizerdag.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Internetbureau Websteen zet al jaren bedrijven online op de kaart door het maken van heldere en conversiegerichte websites en slimme online marketing campagnes. Wij ondersteunen ondernemers bij het formuleren van een online strategie en vertalen dit door in een professionele website en online marketingcampagnes. Naast grote bedrijven en organisaties, hebben veel regionale bedrijven ook hun websites door Websteen laten maken. Bij ons kun je namelijk al vanaf €295,- (opstartkosten) en €34,95 per maand een website laten maken. Een website gemaakt door  Websteen is altijd responsive, wat inhoudt dat de site zich automatisch aanpast aan het formaat scherm waarop het wordt getoond. Iets waar je tegenwoordig als ondernemer niet meer omheen kunt.

Een nieuwe website  gemaakt en dan?

Een website laten maken door Websteen gaat verder dan alleen het bouwproces. Wij bieden je ook  ondersteuning op het gebied van online marketing. Het team van Websteen zorgt ervoor dat je website beter wordt gevonden in zoekmachines. We creëren succesvolle online advertenties, online magazines en we helpen je bij alles wat met social media te maken heeft. Onze online marketingactiviteiten hebben het  doel om het aantal sitebezoekers en het aantal conversies op je website te verhogen.

Wil jij ook een website laten maken door Websteen?

Neem dan gerust contact met ons op! In het gratis kennismakingsgesprek geven we je graag advies. Door het stellen van kritische vragen leren we jou en je onderneming beter kennen en formuleren we samen met jou haalbare doelstelling .

Home Blog Jouw website laten maken door Websteen