Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Google mag dan wel marktleider zijn, vergeet ook zeker Bing niet. Adverteren met Bing Ads levert vaak goedkoop extra verkeer op van goede kwaliteit. Desondanks zijn veel bedrijven nog niet actief bezig met Bing Ads. Een mooie kans voor jou! Benieuwd of Bing Ads iets voor jou is? We praten je graag even bij.

Wat is Bing Ads?

Bing Ads - tegenwoordig ook bekend als Microsoft Ads - is net als Google Ads een manier om te adverteren in zoekmachines. Via Bing Ads zet je campagnes op die zichtbaar zijn in de Bing zoekmachine. Zo kun je met tekstadvertenties en Shopping-advertenties in de zoekresultaten verschijnen.

De Shopping-advertenties maken Bing Ads extra interessant voor e-commerce adverteerders. Bing Shopping zijn advertenties met productvermeldingen. Wanneer iemand op het product klikt word je direct naar de bijbehorende productpagina van de aanbieder doorgestuurd. Easy shopping!

Adverteren in Bing Ads

Dit is waarom jij ook wilt adverteren in Bing

Wij zijn enthousiast over Bing Ads. Bing levert je niet direct en enorme piek in websitebezoek, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de relatief lage kosten per klik, minder concurrentie en goed verkeer. Dát biedt kansen.

  1. De kosten voor Google Ads kunnen namelijk voor sommige zoektermen en in een aantal branches behoorlijk oplopen. Je kunt Bing Ads daarom als aanvulling inzetten voor zoektermen die te duur zijn in Google.
     
  2. Bovendien maken nog relatief weinig bedrijven gebruik van de kansen die Bing Ads biedt. Grote kans dus dat jouw concurrentie niet optimaal vindbaar is in Bing. Dit is een van de redenen waarom de advertentiekosten laag blijven. En minder concurrentie betekent meer kans dat er op jouw advertentie wordt geklikt.
     
  3. Over het algemeen bekijken bezoekers vanuit Bing gemiddeld meer pagina's per bezoek, besteden ze meer tijd op de website en hebben ze een lager bouncepercentage. Kwaliteit over kwantiteit, toch?

Bing trekt steeds meer marktaandeel naar zich toe. De Bing zoekmachine staat namelijk standaard ingesteld op alle Windows computers en laptops. Dit geldt ook voor het marktaandeel in andere landen binnen en buiten Europa. Adverteren in Bing is daarom ook waardevol voor internationale campagnes.

Microsoft Advertising Certified ProfessionalMicrosoft Advertising Certified Professional

Hele mond vol, maar wat het simpelweg betekent is dat adverteren in Bing geen geheimen meer voor ons kent. Via het Microsoft Advertising platform lanceren en beheren we van A tot Z effectieve campagnes. Onze kennis en kunde is getoetst en we mogen ons daarom met trots fully certified noemen. Jij kunt op onze expertise vertrouwen.

Wij zijn overtuigd, jij ook?

Wees de concurrentie voor. Profiteer van de lagere klikkosten voor Bing Ads en trek extra relevante bezoekers naar jouw website of webshop. Hebben we je overtuigd? Van strategie tot uitvoering en van beheer tot het instellen van de meetbaarheid - we helpen je graag. Twijfel je nog of en hoe adverteren in Bing voor jouw onderneming kan worden ingezet? Neem gerust vrijblijvend contact op en we denk met je mee.

Starten met Bing Ads Bekijk mogelijkheden

Home Blog Waarom je wilt adverteren in Bing