Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Alles over responsive websites!

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van mobiele telefoons en/of tablets bij het surfen op het internet. Wij spelen graag in op deze ontwikkelingen door het maken van responsive websites. Met een responsive website krijg je als bezoeker een optimale ervaring op alle apparaten zoals desktops, tablets en mobiele telefoons.

Wat is responsive webdesign?

Voor een optimale ervaring van een website op alle apparaten zal de website mee moeten schalen met de afmetingen van het scherm waarop de website bekeken wordt. Dit zorg voor een prettige leesbaarheid van de teksten en tevens voor een optimale gebruikerservaring. Responsive websites worden niet meer gemaakt in vaste pixels maar juist in percentages.

Waarom responsive websites?

Recent onderzoekt toont aan dat meer dan 70% van de Nederlanders een smartphone heeft. Daarnaast gaat ruim 50% van het internetverkeer via mobiele apparaten. Deze cijfers tonen aan dat inmiddels een noodzaak is geworden om je website aan te passen naar een responsive website.

Een mobiele bezoeker krijgt tevens sinds kort al in de zoekresultaten van Google te zien of de content / website geschikt is voor mobiel. Als dit niet het geval is dan zal de bezoeker snel afhaken.

Door het presenteren van een responsive website laat u tevens aan uw klanten zien dat u “met de tijd meegaat” hetgeen zorgt voor een positief imago van uw bedrijf.

Nog geen responsive website?

Heeft u nog geen responsive website? Neem dan snel contact op met Websteen.

Terug naar het overzicht

HomeBlogWebdesignAlles over responsive websites!