Websteen helpt ondernemers met een Shopify webshop

20 mei 2022

Shopify levert software om een webshop mee te kunnen bouwen. Het werkt snel, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Je hoeft je geen zorgen te maken over de techniek achter jouw webshop, waardoor je kunt doen waar jij goed in bent: verkopen.

Als Shopify Partner kunnen wij klanten op een snelle manier voorzien van een ijzersterke en future proof webshop. We laten je er graag een aantal zien!

De veelzijdigheid van Shopify

In de afgelopen maanden hebben we al aardig wat Shopify webshops mogen opleveren. In deze periode werd de veelzijdigheid van Shopify nog eens extra benadrukt. De software en ontwerpen zijn namelijk geschikt voor een diversiteit aan webshops. Of je nu een groot of klein assortiment hebt, of je nu alleen met offerte-aanvragen werkt of enkel downloadbare producten hebt: het kan met Shopify.

Recent opgeleverde Shopify webshops

Spullenvoorkrullen.nl

Spullenvoorkrullen.nlSpullenvoorkrullen.nl is dé webshop voor elke krullenbol.

De bestaande Wordpress website hebben we overgezet naar een Shopify shop. Hierbij hebben we samen met de klant eerst alles in kaart gebracht van de bestaande site en alle goede elementen overgezet naar de nieuwe shop.

Niet alleen alle producten, maar ook alle klanten zijn overgezet naar de nieuwe webshop. En omdat er al een bestaande site was, hebben we ook alle bestaande links van de vorige website geredirect naar de nieuwe webpagina's.

Na het live zetten van de webshop, werden er in één dag ruim 60 bestellingen geplaatst. Een goede start dus!

SteenExpres

SteenExpresSteenExpres kent de wereld van gebakken stenen, tuintegels, grind, zand en alles wat daarbij hoort op zijn duimpje.

Voor deze webshop hebben we gewerkt met een Excel-bestand vanuit tuinvisie om direct snel alle producten te kunnen importeren zonder dat de producten handmatig hoefden te worden toegevoegd. Nu er een mooie basis staat, is de volgende stap om de producten via Channable te koppelen aan Google Shopping. Een mooi project wat dus nog in ontwikkeling is. 

BTTLS Bottles

BTTLS BottlesBij BTTLS Bottles willen ze graag een steentje bijdragen aan het verminderen van plastic wegwerpflesjes en daarmee bijdragen aan een duurzamere wereld. Als alternatief voor plastic drinkflessen en plastic wegwerpflesjes, bieden zij milieuvriendelijke flessen aan.

En laten wij daar nou net een mooie webshop voor kunnen ontwikkelen. Op de website zijn vele soorten flessen te vinden, variërend van thee- en waterflessen tot RVS flessen.

Maxro Sports

Maxro Sports
Maxro Sports is een website voor Beach tennis en padel rackets en accessoires.

Voor deze shop hebben we naast de opbouw van de website ook het logo ontwerp gedaan. Op basis van een schets van de klant hebben we hier een mooi logo voor ontworpen.

Deze webshop staat nog in de kinderschoenen, maar dit zal niet lang meer duren.

Keystone5

Websteen Shopify Keystone5Keystone5 is een webshop voor Professionele window films. We hebben hiervoor een Shopify webshop online gezet waarbij de prijzen van de producten alleen zichtbaar zijn nadat een gebruiker is ingelogd.

De klant heeft de site met alle producten zelf kunnen vullen en dit was voor hem eenvoudig om te doen. De folies kunnen toegevoegd worden met meerdere variaties (in dit geval de rol breedte).  Zo hoeft 1 product maar 1 keer toegevoegd te worden.

Keystone5 is dé expert voor functionele raamfolie, decoratieve glasfolie, spiegelfolie, automotive folie, privacy en veiligheidsfolie.

Leven zonder afval

Leven zonder afvalDe oude webshop van Leven zonder afval barstte uit zijn voegen. Wat begon als een kleine webwinkel met een paar producten, is uitgegroeid tot een bedrijf met honderden producten voor een zero waste lifestyle. Tijd voor een nieuwe webshop.

Voor Emily, van Leven zonder afval, is een overzichtelijke en frisse shop belangrijk. Bezoekers moeten de producten in de shop snel en makkelijk kunnen vinden. Heb je favorieten producten? Dan moeten deze ook toe te voegen zijn aan een favorieten lijst. Zo gezegd, zo gedaan.

De webshop heeft een geheel eigen stijl en oogt fris. De shop is opgebouwd aan de hand van de hoofdstukken uit het boek “Leven zonder afval”, welke (ook) is geschreven door Emily.

Ergobureaustoel.nl

Webshop Ergobureaustoel.nlNu we in Corona-tijden steeds meer thuiswerken, moeten we ook in huis onze werkplek zo comfortabel mogelijk maken. Ergobureaustoel.nl is hiermee aan de slag gegaan. Het assortiment bestaat uit ergonomische bureaustoelen vanaf €179,-. Naast ergonomische bureaustoelen verkoopt Ergobureaustoel.nl ook vergaderstoelen, thuiswerkstoelen en refurbished stoelen van A-merken.

Voor Ergobureaustoel.nl was een overzichtelijke shop met ruimte voor alle productinformatie belangrijk. Daarnaast moeten bezoekers goed kunnen navigeren en filteren, ook op mobiel. Daar zijn we met deze shop zeker in geslaagd!

Inmiddels verzorgen wij ook de online marketing campagnes voor Ergobureaustoel.

Het Gooise Land

Webshop Het Gooise LandHet Gooise Land is een winkel in Bussum die bloemen, planten en decoraties voor binnen en buiten verkoopt. De trotse eigenaren Berry en Monique draaien de winkel al sinds 2008 en hebben zich gespecialiseerd in rozen. Het assortiment rozen is ongekend groot!

De vorige webshop was wat verouderd en zeker nu we steeds meer genoodzaakt zijn online te bestellen werd het hoog tijd om de shop onder handen te nemen. We hebben de stijl van Het Gooise Land weten te vertalen naar een nieuwe, moderne Shopify webshop. Bezoekers kunnen in deze shop gebruik maken van een duidelijk menu, verschillende filters en eenvoudig bestellen. Een groot pluspunt van Shopify is dat het ook aan de achterkant zo fijn werkt, waardoor Berry en Monique zich kunnen focussen op hun winkel.

Food to Enjoy

Webshop Food to EnjoyHet moederbedrijf achter Food to Enjoy richtte zich vooral op de horecabranche. Er kwamen echter steeds meer aanvragen vanuit de particuliere markt en vanuit deze vraag is Food to Enjoy ontstaan. Food to Enjoy is een versleverancier uit Huizen. Ze werken direct samen met telers, boeren en vakmensen met passie voor mooie producten.

Op de webshop vind je een smakelijk assortiment dat onder andere uit goede wijnen, vis, vlees en zuivelproducten bestaat. Je bestelt eenvoudig online, Food to Enjoy gaat aan de slag en jij kunt jouw verse producten ophalen.

Boot-outlet.nl

Webshop Boot-outletOok voor Boot-Outlet werd het tijd om de webshop in een fris, moderne jasje te steken. Je kunt bij Boot-Outlet terecht voor al jouw watersportbenodigdheden. De outletformule zorgt ervoor dat je hier kwalitatieve producten voor de laagste prijs kunt vinden. Bovendien kun je hier ook terecht voor advies en hulp bij jouw productkeuze.

De webshop heeft ontzettend veel producten en categorieën. We moesten dus voorkomen dat het een wirwar aan producten en informatie zou worden. Dat is met de huidige opzet zeker gelukt.

De realisatie van deze webshop was een mooie samenwerking met de klant. Wij hebben hier de opzet van de shop en de productimport verzorgd. Op basis van onze adviezen en uitleg over Shopify heeft de klant de webshop verder gevuld, waarna we samen de puntjes op i hebben gezet.

Hoogduijn Tweewielers

Webshop Hoogduijn TweewielersVoorheen heeft Hoogduijn Tweewielers alleen een website gehad. Het opzetten van een webshop was een logische vervolgstap om het bedrijf te laten groeien. Je kunt bij Hoogduijn Tweewielers al 70 jaar terecht voor fietsen en het onderhoud van je fiets. Daarnaast verkopen Jeroen en Joyce ook accessoires, zoals fietsbellen en kinderzitjes. Daarnaast verkopen zo ook gadgets zoals horloges, kaarten of een pizzasnijder. Staat er een fiets op? Dan is de kans groot dat Jeroen en Joyce het verkopen.

De webshop is door ons vormgegeven en we hebben een basis inrichting gemaakt. Daarna heeft de klant de webshop helemaal gevuld. Met ruim 500 producten was dit nog een hele klus.

Kookles.nl

Webshop Kookles.nlKookles.nl geeft kooklessen en workshops in een grote kookstudio in Amsterdam. In het verleden hebben zij een webshop gehad, waar nu nieuw leven is ingeblazen. De stijl van Kookles.nl is vertaald naar een nieuwe en moderne webshop met smakelijke foto’s.

De wens van de klant was om de webshop snel neer te zetten. Wij hebben de webshop vormgegeven en gevuld. Door het snelle schakelen is de shop al binnen twee weken online gezet.

Wil je écht beter leren koken? Dan ben je bij Kookles.nl aan het juiste (web)adres.

Ook starten met online verkopen?

Wij helpen jou snel op weg, zodat je al op korte termijn kunt beginnen met verkopen via een Shopify webshop. Wellicht is een webshop een mooie aanvulling op jouw winkel of salon? Laat het ons weten en we denken met je mee over een gepaste oplossing.

Contact opnemenLees verder

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen