Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Internetbureau Websteen, van de broers Roy en Dennis Jongerden, is vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters.

Websteen ontwikkelt al bijna 10 jaar websites en webwinkels voor commerciële én non-profit organisaties uit (midden)Nederland. Door de korte lijnen en no-nonsense aanpak staan de klanten van Websteen snel én zonder zorgen online.

De websites die zij maken zijn in principe allemaal responsive. Een responsive website past zich aan het schermformaat van de bezoeker van uw website aan. Dit kan dus een desktop, tablet of smartphone zijn.

Dennis en Roy Jongerden willen met deze sponsoring hun maatschappelijke betrokkenheid bij de Gemeente Huizen uiten. “Maar een beetje meer naamsbekendheid voor Websteen is uiteraard ook mooi meegenomen”. In hun nieuwe kantoor op de Blaricummer Meent ondertekenden ze het sponsorcontract.

De Stichting Huizer Botters is blij met de steun van dit dynamische bedrijf. “Een aantal van onze sponsoren hebben het in het huidige economische klimaat knap moeilijk”. En de Huizer Botters moeten in goede staat en varend blijven. Met het schimmelprobleem rond de HZ 108 is dit belangrijker dan ooit, omdat een oplossing veel geld kost.

Home Blog Websteen vanaf 1 januari 2015 hoofdsponsor van de Stichting Huizer Botters