Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Dennis en Roy Jongerden; tweeling, Huizers, ondernemend, meedenkers en vooral betrokken. Ze werken onder meer voor Sportcity, Alzheimer Nederland, De Nederlandse Hersenbank, Specsavers en de Provincie Flevoland. Maar de broers geloven vooral ook in het regionale. Websteen maakt uiteraard ook websites voor diverse Huizer bedrijven en stichtingen. Wat dacht je van de website voor Kloosterman Keukens en Badkamers, Sunstore Zonweringen, Meco, Koetze Beveiligingstechniek of de Huizerdag.

Tien jaar geleden begon Dennis met het maken van websites en Internetbureau Websteen was een feit. Roy was toen nog leraar van beroep maar maakte al snel de stap ook als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Websteen - Webdesign Huizen

Inmiddels helpen ze veel ondernemers hun online ambities waar te maken. Want een goede website is hét uithangbord waardoor je klanten je weten te vinden. Naast het maken van een website kan Websteen je ook ondersteunen bij al je (online)marketing activiteiten.

Ontzorgen

Dennis en Roy ontzorgen. Zij nemen een groot deel van je taken uit handen zodat je als ondernemer kunt blijven doen waar je goed in bent. Alles begint met het plan van aanpak: Wat wil je bereiken ? Wat is je doel ? Roy neemt je graag mee naar alle mogelijkheden en denkt met je mee in oplossingen. Duidelijk en helder wordt er samen gewerkt aan een goede online strategie. Inmiddels is Websteen een toonaangevend bedrijf waar je de mooiste websites kunt laten maken helemaal toegespitst op jouw wensen en doelstellingen. En daar houdt het niet op… nazorg en aanpassingen op zeer korte termijn zijn hun kracht.

Websteen - Webdesign Huizen

Betrokken met Huizen

Dennis en Roy wonen al hun hele leven in Huizen. Hier liggen hun roots. De maatschappelijke betrokkenheid met Huizen is dan ook groot. Websteen is onder andere hoofdsponsor van de Huizer Botters en belangeloos maakten ze websites voor “Red de HZ 108”, Lost a Child of de Toneelvereniging Ontwaakt, allen mooie Huizer initiatieven. Sinds dit jaar hebben ze de overstap gemaakt van het kantoor boven Coronel Entertainment naar een nieuw en modern pand in de Blaricummermeent. “We kijken nog steeds over Huizen uit, dat telt toch ook?” De “jongens van Websteen” , enthousiaste ondernemers met hart voor Huizen. Goed bezig mannen !

Websteen - Webdesign Huizen

Wil je meer weten ? Kijk dan op de website van Websteen. Al vanaf een klein bedrag per maand heb je een mooie professionele site. De etalage voor jouw bedrijf !

Home Blog 'Wie zijn die jongens van Websteen' op Oog op Huizen