Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Websteen checklist"Yes, de website ziet er goed uit zo, wat mij betreft kun je hem nu live zetten!" Dat zei één van onze klanten afgelopen week bij de presentatie van zijn website. Live zetten kan in principe met één druk op de knop, maar dat doen we bij Websteen niet. Wij gaan namelijk voor topkwaliteit en een excellente gebruikerservaringen. Die zorgvuldigheid vraagt een gedegen voorbereiding en planning van enkele uren. Belangrijk, want je hebt maar één kans om de allerbeste indruk te maken.

“De afgelopen jaren hebben wij al meer dan 1000 websites live gezet. Genoeg om ook te weten wat de valkuilen kunnen zijn. Het live zetten van een website doen wij zorgvuldig, we lopen daarbij een checklist na met meer dan 60 punten. De projectmanager, developer en online marketeer lopen elk hun eigen punten na en zorgen voor alle details. Zo testen we formulieren, controleren we de interne linkjes en gaan we na of alle verwijzingen nog kloppen. In overleg lopen we ook de zoekmachinegegevens van alle pagina’s na, zodat deze goed gevonden kunnen worden. Maar ook voeren we technische zaken uit zoals het verkrijgen van toegang tot de DNS van de domeinnaam en het voorbereiden van re-directs, zodat gewijzigde url’s herschreven worden naar de nieuwe locatie. Al met al een klus die focus, samenwerking en een goede planning vergt. Dus zeg je tegen ons: ‘zet de site maar live’, dan vragen wij even wat tijd om dit keurig in orde te maken”, aldus Roy Jongerden, mede-oprichter van Websteen.

Gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties

Websteen maakt al bijna twintig jaar gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties. “We hebben in de loop der jaren een grote en loyale klantenkring opgebouwd. We werken voor heel verschillende opdrachtgevers, van financiële dienstverlening tot semi-overheden en MKB-bedrijven. De uitdaging zit ‘m voor ons altijd in het vertalen van de ondernemersdoelstellingen in een passende online strategie. Een website en/of webapplicatie is hierbij altijd een vast onderdeel. Klanten kiezen voor ons vanwege onze no-nonsense aanpak, de aandacht voor kwaliteit en de snelheid van schakelen. We vinden het leuk om mee te denken en zijn er trots op dat we al meer dan 1000 sites hebben mogen maken. En sommige opdrachtgevers kennen ons al van het eerste uur en zijn nog altijd bij ons. Dat is een fantastisch compliment”, besluit Roy.

Wil jij meer weten over onze gebruiksvriendelijke websites of webapplicaties?

Neem contact met ons op

Home Blog Zet de site nu maar live...!