Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Wij ontwerpen en ontwikkelen al meer dan 10 jaar websites. Met een compact en professioneel team werken we voor diverse lokale ondernemers maar zeker ook voor nationale bekende bedrijven en non-profit organisaties. Onze klanten zorgen voor uiteenlopende vragen, dat houdt ons scherp en is goed voor de afwisseling. Wij maken websites vanaf het eerste ontwerp en kunnen uiteraard ook de content voor je verzorgen. Of het nu gaat om tekst, beeld, video of vertalingen.

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om samen met jou de wensen en mogelijkheden te bespreken. We brengen de doelgroepen, doelstellingen, sitestructuur en gewenste functionaliteiten en beoogde content in kaart.

Grafisch ontwerp

Vervolgens gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met het ontwerp. Intussen gaan, indien gewenst, onze tekstschrijvers aan het werk om de benodigde input te vergaren. In deze fase bespreken we ook jouw wens met betrekking tot beeld en eventueel film. Alle content kunnen wij samen met jou ontwikkelen.

Veelal werken we op basis van een aangeleverde huisstijl, heb je nog geen huisstijl? dan kunnen we dit uiteraard voor je verzorgen. Onze ontwerpen maken we voor een desktop, maar we werken ze ook gedetailleerd uit voor een tablet en of mobiele telefoon. Zo weet je precies hoe alles eruit komt te zien.

Techniek

Zodra de vormgeving goedgekeurd is wordt deze omgezet naar een werkende website volgens de laatste richtlijnen van Google. Dit betekent onder andere dat de website goed wordt weergegeven op alle apparaten en dat deze super snel laadt. Daarna wordt de website gekoppeld aan ons gebruiksvriendelijke, zelf ontwikkelde, Content Management Systeem. Met ons CMS kan je, indien gewenst, eenvoudig zelf de inhoud van je website aanpassen.

Voordat wij de website opleveren testen we deze uitvoerig op de meest gebruikte browsers op desktops, maar zeker ook op tablets en mobiele telefoons. Omdat het onmogelijk is om alle apparaten aan te schaffen en actueel te houden maken we ook gebruik van een cloud oplossing waarmee we op vrijwel ieder apparaat, besturingssysteem en browser de website live kunnen testen. Wij koppelen de website aan Google Analytics, zodat we de resultaten inzichtelijk kunnen maken.

Online marketing

Uiteraard kunnen wij ook de online marketing voor je verzorgen, denk dan onder andere aan conversieoptimalisatie, nieuwsbrieven, social media campagnes, zoekmachine optimalisatie en Google Adwords.

Graag nodigen wij je uit om vrijblijvend kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Home Blog Zo gaat Internetbureau Websteen te werk