Maatwerk website voor Brainnet

Brainnet

Maatwerk website voor Brainnet

“Wat ik bijzonder waardeer in de samenwerking met Websteen, is hun kennis van zaken gekoppeld aan hun no-nonsens mentaliteit en afspraak-is-afspraak principe. We werken al heel wat jaren met elkaar samen.
Diverse websites, een digitaal magazine, klantportals; Websteen helpt ons met alle online oplossingen die wij nodig hebben. De websites zijn inmiddels steeds verder vernieuwd en doorontwikkeld, zo blijven ze eigentijds en verfrissend.”

Anne Meint Bouma - directeur Brainnet

Doelstellingen

Brainnet wil gezien worden als kennisspecialist op het gebied van flexibele inhuur van personeel. Daarbij is het belangrijk dat er een positieve en menselijke beleving ontstaat.

Met zeer veel gespecialiseerde kennis op het gebeid van arbeidswet- en regelgeving is Brainnet is staat haar klanten perfect te servicen op het gebied van flexibele inhuur. Er is behoefte deze kennis op alle mogelijke manieren zichtbaar te maken en te delen. Daarnaast is er behoefte aan heel praktische oplossingen voor opdrachtgevers zoals aanmeldtools voor externe kandidaten.

Over de samenwerking

“Websteen is onze online specialist. Ze weten onze wensen uitstekend te vertalen in oplossingen die bij ons en onze doelgroepen passen. Door goed te luisteren, door te vragen en te komen met nieuwe inzichten worden we scherp gehouden. Inmiddels zijn we aan onze derde corporate website toe en het resultaat wordt steeds beter.”

Het resultaat en het vervolg

Diverse websites, klantenportals waar klanten hun inhuur kunnen organiseren, een online magazine en online marketingactiviteiten; dat is een mooi resultaat. Er is een continue samenwerking waarbij de website bijvoorbeeld steeds wordt geoptimaliseerd en er op basis van vraag nieuwe applicaties worden ontwikkeld.

Bezoek website

Website, applicatie en online marketing voor Brainnet
Website, applicatie en online marketing voor Brainnet
Website, applicatie en online marketing voor Brainnet
Website, applicatie en online marketing voor Brainnet

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen