De funnel voor een perfecte klantreis

Bergnet

Een gestroomlijnd bergingsproces

“Behalve dat de look & feel van onze site heel goed is, heeft Websteen gekeken naar de funnel voor een perfecte klantreis. De site zit bovendien technisch erg goed in elkaar. De techniek werkt fantastisch, zonder dat dit afbreuk doet aan de beleving en snelheid. De site is echt supersnel! En dat willen we graag want als je met pech langs de weg staat, wil je snel geholpen worden.”

- Sander Vlaar, directeur Bergnet

De hulpdienst die ménsen helpt

Autohulpdienst Bergnet BV is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Blaricum, Haarlem en Lelystad. Vanuit deze vestigingen verzorgt Bergnet 24/7 bergings-, pechhulp en transportwerkzaamheden aan/ van vrachtwagens en personenauto's in groot Amsterdam, 't Gooi, Flevoland en regio Amersfoort. Bergnet is inmiddels één van de grotere autohulpdiensten van Nederland.

Dagelijks worden tussen de 25 en 35 hulpverleningsvoertuigen ingezet voor onze opdrachtgevers; alarmcentrales, overheid, dealers, fleetowners en particulieren. Bergnet wil de meest professionele autohulpdienst in Nederland zijn. Hierbij hoort een continu streven naar verbetering van alle facetten van het autohulpdienstvak. Ook wil Bergnet de voorkeurs autohulpdienst zijn om zowel mee als voor te werken.

Doelstellingen

Bergnet wil online goed gevonden worden. Daarbij is het belangrijk dat de klant online inzicht krijgt in de kosten en direct kan betalen.

Bergnet biedt hulp bij autopech en autotransport. Het doel van Bergnet was om voor beide diensten realtime een tarief te kunnen afgeven. Hierbij moet met diverse variabelen rekening worden gehouden zoals de dag, het tijdstip, de af te leggen afstand en een prijs per regio. Daarnaast is een goede vindbaarheid online essentieel.

Over de samenwerking

“We hebben een plezierige samenwerking. Heel fijn om te ervaren dat Websteen heel snel onze uitvraag kon doorgronden en tot de kern wist te komen. De communicatie verloopt heel helder en er wordt snel geschakeld. Na de lancering van de site wilden we nog wat zaken aanpassen en dit wordt elke keer soepel opgepakt. Kortom; het is heel fijn werken met Websteen. We zijn heel tevreden met het resultaat.”

Het resultaat en het vervolg

Behalve een mooie website die relevante informatie biedt aan de verschillende bezoekers, komt er ook omzet binnen via de website. We werken nu aan de uitdaging om organisch steeds beter gevonden te worden.

Bezoek website

Een mobile-first ontwerp voor Bergnet
Een mobile-first ontwerp voor Bergnet
Een mobile-first ontwerp voor Bergnet
Een mobile-first ontwerp voor Bergnet

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen