Kloosterman Keukens & Badkamers

Kloosterman keukens & badkamers

Website voor Kloosterman Keukens & Badkamers

" Wij zijn erg tevreden over de manier waarop onze wensen met de expertise van Websteen zijn samengevoegd. Deze manier van werken heeft geresulteerd in een mooie, functionele en nieuwe website. De website hoort echt bij de nieuwe stap die wij hebben genomen qua ontwikkeling en overstap naar een nieuw pand.

Wij zijn heel blij met Websteen!"

- Bas Luttmer, Kloosterman Keukens & Badkamers

Kloosterman Keukens & Badkamers is te vinden in een geheel nieuw pand op de Ambachtsweg 48. De leiding is in handen van drie broers: Ruud, Tom en Martin Kloosterman. Van een compleet nieuwe keuken of badkamer, een renovatie of alleen nieuwe keukenapparatuur. Alles geregeld door Kloosterman.

Bij de plannen voor een nieuw pand hoort ook een nieuwe website. De oude website van Kloosterman is ook door Websteen gemaakt. De samenwerking met de oude website verliep prettig, waardoor er ook voor de vernieuwing van de website bij Roy & Dennis is aangeklopt.

vraagstuk en doelstellingen

Een nieuwe website voor Kloosterman Keukens & Badkamers

Begin januari is Kloosterman Keukens & Badkamers verhuisd naar een geheel nieuw pand op de Ambachtsweg 48, in Huizen. Bij een nieuw pand hoort een nieuwe website. De oude website van Kloosterman was inmiddels sterk verouderd, waardoor de keuze voor een geheel nieuwe website snel werd gemaakt.

De website voor Kloosterman is helemaal maatwerk, waarbij de nadruk is gelegd op de fotografie van de badkamers en keukens. De website biedt nu inspiratie voor een nieuwe, of gerenoveerde, keuken en/of badkamer. 

Over de samenwerking

"De ondersteuning en begeleiding hierbij door Websteen was en is perfect!" aldus Paola. Al vanaf het eerste moment is Kloosterman Keukens & Badkamers erg betrokken geweest bij het ontwerpen van de nieuwe website. Samen is er gekeken naar de wensen voor een nieuwe website. Op basis van deze wensen is Websteen schetsen gaan maken, en uitendelijk de website gaan bouwen.

Het resultaat en vervolg

De vernieuwde website is live gegaan in januari 2021. Naast de website ondersteund Websteen Kloosterman ook met marketing. Zo wordt ervoor gezorgd dat er iedere maand een nieuwe blog online staat én is Kloosterman met advertenties te vinden in Google en op Facebook. 

Bekijk website

Webdesign voor Kloosterman Keukens & Badkamers
Webdesign voor Kloosterman Keukens & Badkamers
Webdesign voor Kloosterman Keukens & Badkamers
Webdesign voor Kloosterman Keukens & Badkamers

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen