ZVS Eemnes

ZVS Eemnes

Website voor ZVS Eemnes

"Websteen heeft een zeer verfrissend ontwerp gemaakt waarin ons bedrijf optimaal wordt gepresenteerd. Dankzij hun strakke planning en heldere communicatie kon de website op de geplande deadline 'live' gaan. Wij hebben de samenwerking als zeer praktisch en prettig ervaren, met een resultaat waar we allemaal trots op zijn."

- Jan Zonneveld, eigenaar ZVS Eemnes

Mensen weten ZVS Eemnes al geruime tijd te vinden voor kleine en grote klussen, of het nu gaat om grond-, riool- of straatwerk. ZVS onderscheidt zich op het gebied van bodembeschermende voorzieningen en het aanleggen en onderhouden van tankstations voor diverse oliemaatschappijen. De tak milieutechniek houdt zich bezig met milieukundige adviezen, bodemonderzoek en bodemsanering. Het hoveniersbedrijf is thuis in alles wat met tuinen te maken heeft.

ZVS Eemnes vierde in juni 2021 hun 50-jarig jubileum. En bij een jubileum hoort ook een nieuwe website. ZVS was op zoek naar een nieuwe partij voor het bouwen van een website. Via een gemeenschappelijke e-mailprovider zijn Jan en Marco bij Websteen uitgekomen. Samen hebben we de wensen geïnventariseerd en zijn we begonnen aan een eerste opzet voor de nieuwe website.

vraagstuk en doelstellingen

Een hele nieuwe website voor ZVS Eemnes

De website voor ZVS Eemnes is helemaal maatwerk, waarbij de nadruk is gelegd op duidelijke teksten en fotografie van de projecten en expertises. Mede dankzij de fotografie van Mirella Boot, en de teksten van Syl Schrijft is de website een mooi geheel geworden.

Over de samenwerking

"Voorafgaand aan het ontwerpen van onze nieuwe website hebben wij samen met Websteen de wensen geïnventariseerd en een logische structuur opgezet, op basis waarvan wij zelf aan de teksten en het fotomateriaal konden werken. Websteen heeft vervolgens een zeer verfrissend ontwerp gemaakt waarin ons bedrijf optimaal wordt gepresenteerd. Dankzij hun strakke planning en heldere communicatie kon de website op de geplande deadline 'live' gaan. Met het overzichtelijke CMS kunnen wij nu zelf onze website up to date houden. Wij hebben de samenwerking als zeer praktisch en prettig ervaren, met een resultaat waar we allemaal trots op zijn."

Bekijk website

ZVS Eemnes
ZVS Eemnes
ZVS Eemnes

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen