Ergobureaustoel webshop

Ergobureaustoel.nl

Shopify webshop voor Ergobureaustoel.nl

Onze eerste Shopify webshop! Ergobureaustoel.nl is een initiatief van VG Trading Kantoormeubelen en levert ergonomische bureaustoelen aan bedrijven en particulieren. In deze tijd waarin veel mensen thuiswerken was er de wens om snel een goedwerkende en professionele webshop online te hebben en daar gingen we maar al te graag mee aan de slag.


Corona heeft het kantoorleven veranderd. Waar we eerst nog dachten aan enkele weken, werken sommigen nu al maanden vanuit huis. Om ook deze werknemers te kunnen voorzien van een comfortabele én verantwoorde werkplek levert Ergobureaustoel.nl zakelijke en particuliere thuiswerkers ergonomische kantoor- en bureaustoelen.

En dat hoeft niet direct een enorme investering te zijn bewijst Ergobureaustoel.nl. Je vindt op deze shop namelijk topkwaliteit stoelen voor zeer scherpe prijzen. Dat is leuk winkelen!

"Snel een webshop online? Geen probleem, dat kunnen we regelen!"

Door te kiezen voor Shopify hebben we in relatief korte tijd een professionele webshop kunnen realiseren. We werken op basis van een template en richten deze in aan de hand van de huisstijl van de klant. Daarmee winnen we al ontzettend veel tijd. Er staat nu een webshop die gebruiksvriendelijk is, goed werkt op mobiel en waar we allemaal erg trots op zijn.

DOELSTELLINGEN

Ergobureaustoel.nl wil inspelen op de groeiende vraag naar ergonomische (thuis)werkplekken. Daarom moest er snel een webshop worden gerealiseerd.

Snel schakelen was hier van groot belang. Geen lange ontwikkeltrajecten, maar binnen enkele weken online en starten met de verkoop. Binnen een maand hebben we een huisstijl ontwikkeld, het assortiment bepaald en de webshop vormgegeven.

Toch mag snel leveren nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Daarom is er gekozen voor Shopify en een bestaande template. Eenvoudig kunnen navigeren, een goede zoekfunctie en een mobielvriendelijk ontwerp waren de doorslaggevende punten.

Over de samenwerking

"Dit project was zeker een team effort. Terwijl Websteen onderzocht welke zoekwoorden (in het kader van SEO) het meest interessant zijn en zorg draagde voor het design, kon ik mij focussen op het samenstellen van het assortiment. Door de jaren heen heb ik veel geleerd over de markt, dus ik wilde deze expertise inzetten om de juiste producten te kunnen selecteren. Websteen kon ondertussen aan de slag met stukje vormgeving en online marketing; een klus die ik ze volledig toevertrouw." - Rick van Garderen, eigenaar Ergobureaustoel.nl

De volgende stap

De webshop staat nu. Tijd om te verkopen. Bezoekers vinden de webshop uiteraard niet vanzelf. We zetten nu onder andere zoekcampagnes en Shopping-advertenties in via Google en Bing. Daarbij werken we nog steeds dagelijks samen aan het optimaliseren van de webshop. We leren van de bezoekers op de website door hun gedrag te analyseren en passen op basis hiervan de webshop aan. Zo hebben we onlangs een chatfunctie toegevoegd en kunnen bezoekers inmiddels ook een afspraak maken in de showroom. 

"Het is fijn om ook na de ontwikkeling samen te blijven werken. Websteen verzorgt de online marketing strategie, denkt mee over de conversieoptimalisatie en implementeert de wijzigingen op de webshop. Websteen is hiermee een volwaardige e-commerce partner die volledig ontzorgt, zodat ik me kan richten op het verkopen van de producten", aldus Rick.

Bekijk webshop

Webshop voor Ergo Bureastoel
Webshop voor Ergo Bureastoel
Webshop voor Ergo Bureastoel
Webshop voor Ergo Bureastoel

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen