Van Vliet Duurzaamhout

Van vliet duurzaamhout

Website en online marketing voor de nummer één in duurzaam hout

Voor Van Vliet Duurzaamhout maakten wij naast de website ook een inspirerend online magazine. In dit magazine staat beleving centraal. Aan de hand van opvallend beeldmateriaal met de juiste content, wordt het verhaal van Van Vliet en de projecten die zij doen verteld. Met gerichte marketing campagnes weten wij elke maand relevant verkeer te trekken naar de website en het magazine.

Roy Jongerden - Websteen

Van Vliet duurzaamhout.nl

Hekwerken, waaronder schapenhekken, landschapsmeubilair, hout dat toegepast wordt in recreatieve voorzieningen, hout voor bruggen, vlonders of overkappingen; welke wensen je ook hebt; Van Vliet Duurzaamhout is dé partner als het gaat om duurzaam hout. Wist je dat zij de eerste importeur van kastanjehout in Nederland zijn? Hun schapenhekken ken je ook. Sowieso.

Vanuit een grote voorraad op hun houtwerf wordt er geleverd aan hoveniers, tuincentra, bouwmarkten, overheden, recreatieschappen en particulieren in binnen- en buitenland. Het televisieprogramma Eigen Huis & Tuin weet Van Vliet te vinden, evenals prestigieuze opdrachtgevers als de Efteling, Landal Greenparks, Dierenpark Amersfoort en Ouwehands Dierenpark.

Een natuurlijke uitstraling met duurzaam en eerlijk hout

Wij kiezen altijd voor de beste oplossingen voor de lange termijn. Mooi voorbeeld is de wijze waarop onze partners in Frankrijk, Engeland en Italië omgaan met verantwoord bosbeheer. Het kastanjehout dat wij afnemen wordt al decennialang beheerd volgens het hakhoutprincipe. Bij deze vorm van bosteelt worden de bomen elke vijftien tot twintig jaar net boven de grond gekapt. Vrijwel direct groeien er na de houtkap scheuten uit de boomstronken die uitgroeien tot volwaardige bomen. Het hout vernieuwt zichzelf zonder dat aanplant nodig is.

Bekijk website Bekijk online magazine

Website, online-marketing en digitaal magazine voor Van Vliet Duurzaamhout
Website, online-marketing en digitaal magazine voor Van Vliet Duurzaamhout
Website, online-marketing en digitaal magazine voor Van Vliet Duurzaamhout
Website, online-marketing en digitaal magazine voor Van Vliet Duurzaamhout

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen