Website en webapplicatie voor Mogelijk Vastgoedfinanciering

Mogelijk

Website en webapplicatie voor Mogelijk Vastgoedfinanciering

“Wij willen vastgoed financieren makkelijk maken. Daar zijn al onze processen op ingericht. Als we denken dat het efficiënter of beter kan, dan bellen we direct met Websteen. Niet alleen ontwikkelden ze onze website, ze maken ook al onze back- en frontoffice webapplicaties, verzorgen onze mailings en online marketing.”

Annemieke Schoonderwoerd - partner Mogelijk Vastgoedfinancieringen

Website voor Mogelijk Vastgoedfinancieren

Mogelijk Vastgoedfinancieringen is opgericht door de ondernemers Pablo de Loor, Annemieke Schoonderwoerd en Maarten Rövekamp. Tijdens de kredietcrisis werd het voor ondernemers steeds lastiger hun vastgoed gefinancierd te krijgen. Dat moest anders kunnen, vanuit het perspectief van ondernemerschap.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen brengt ondernemers en investeerders bij elkaar. Ondernemers kunnen voor een zakelijke hypotheek bij Mogelijk terecht. En investeerders kunnen met opgebouwd kapitaal de zakelijke hypotheek van een ondernemer financieren. Slimme online dienstverlening speelt een heel grote rol bij Mogelijk waar Websteen zeer nauw bij betrokken is.

Doelstellingen

Mogelijk wil online als beste gevonden worden, daarbij is het van belang dat bezoekers op een zeer laagdrempelige manier hun financiële aanvraag doen.

Ondernemers kunnen bij Mogelijk heel snel en eenvoudig een zakelijke hypotheek afsluiten voor hun bedrijfspand, appartement voor de verhuur of commercieel vastgoed. De eerste stap waartoe ondernemers uitgenodigd worden, is het doen van een quickscan via de site. Hiermee kunnen zij achterhalen of Mogelijk het object kan financieren. Financieringsaanvragen worden omgezet naar een financieringsaanbieding voor investeerders. Wekelijks komt het aanbod online. Hier kunnen investeerders via een druk op de knop op reageren. De hele front- en backoffice is ingericht met zeer slimme applicaties die het werk van medewerkers in alle facetten ondersteunt en makkelijk maakt.

Over de samenwerking

“We hebben vrijwel dagelijks contact met Websteen, deze intensieve samenwerking is nodig omdat wij een marketingdriven organisatie zijn waarbij online marketing een cruciale rol speelt. Daarnaast willen we het werk zeer efficiënt houden voor onze medewerkers. Standaardapplicaties bieden niet het juiste antwoord op onze vraagstukken. Websteen maakt maatwerkapplicaties die extact aansluiten op onze werkzaamheden. Wij zijn supertevreden over de resultaten en de werkwijze van Websteen. Door te werken in overzichtelijke sprints, weten wij precies wat er wanneer opgeleverd wordt. Dat is super.”

Het resultaat en vervolg

We hebben een conversiegerichte website en verschillende landingspagina’s waardoor wij uitstekend organisch worden gevonden. Met online bannering en duidelijke rapportages, kunnen we actief sturen op resultaten. Daarnaast heeft Websteen een uitstekende webapplicatie ontwikkeld waarmee wij welke dag ons werk doen. Het vervolg? We zijn nooit klaar!

Bezoek website

Website, applicatie en online marketing voor Mogelijk Vastgoedfinancieren
Website, applicatie en online marketing voor Mogelijk Vastgoedfinancieren
Website, applicatie en online marketing voor Mogelijk Vastgoedfinancieren
Website, applicatie en online marketing voor Mogelijk Vastgoedfinancieren

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen