Jongeren Hulp Online

Jongeren Hulp online

Website voor Jongeren Hulp Online

“De website is binnen enkele maanden van A tot Z uit de grond gestampt. Met alle credits aan Websteen. Voor hun meedenkend vermogen, strakke planning, slimme oplossingen en kenmerkende drive om het best mogelijke resultaat te boeken.”

- Cuno de Haas

Jongeren Hulp Online

Project

Jongeren Hulp Online is een initiatief van Alles is Gezondheid en NCJ met ondersteuning  van VWS. Op de website vind je meer dan 20 landelijke hulplijnen die jongeren snel, anoniem en gratis ondersteuning bieden. Ze staan klaar met een luisterend oor, deskundig advies en handige tips bij vragen over mentale gezondheid.

Cuno de Haas werkt al langer met Websteen en heeft ook dit project met ons gerealiseerd. 100% maatwerk deze keer. Belangrijk doel is dat de site jongeren op weg helpt in het makkelijk vinden van passende hulp. Samen hebben we daarvoor een ‘triagetool’ uitgewerkt die de bezoeker via een paar vragen direct een mogelijk hulplijn voorstelt. Daarmee is de site van meerwaarde voor zowel jongeren, hun ouders, scholen, de overheid en alle professionals in Nederland die werken met jongeren.

Bekijk de website

Jongeren Hulp Online
Jongeren Hulp Online
Jongeren Hulp Online

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen