GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder
Kopieer link Deel op X Deel op facebook Deel op LinkedIn

Rodeo Software, uitgeroepen tot het beste SaaS-bedrijf van 2022

Rodeo is opgericht in 2016 en twee jaar later hebben wij al een mooie website voor hen mogen ontwikkelen. Nu Rodeo aan het groeien is mag een nieuwe website niet ontbreken.

Opdrachtgever

Rodeo Software B.V.

Klant sinds

januari 2018

Klantreview

9/10

Het beste SaaS-bedrijf van 2022

Rodeo Software, uitgeroepen tot het beste SaaS-bedrijf van 2022, helpt projectmanagers om projecten winstgevender te maken middels hun handige projectmanagement tool. Rodeo is opgericht in 2016 en twee jaar later hebben wij al een mooie website voor hen mogen ontwikkelen. Nu Rodeo aan het groeien is en inmiddels actief is in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, mag een nieuwe website niet ontbreken.

Samenwerking met UMFANG Creative Agency

Deze nieuwe website kwam tot stand door een samenwerking met UMFANG Creative Agency, die verantwoordelijk was voor de strategie, ux en het design. Ons team heeft met veel plezier de realisatie van de website verzorgd, inclusief een op maat gemaakt CMS. Met een stoer en eigentijds ontwerp boordevol toffe effecten en animaties, is het écht de moeite waard om deze site te bewonderen.

"Ik werk al 15 jaar met Websteen samen. Een degelijke partij die binnen planning en budget altijd leveren. Fijne mensen die houden van hun vak. Onze Rodeo website is daarvan het laatste bewijs."

Pieter Vos
Pieter Vos Founder & CEO at Rodeo Software B.V.

Home Cases Website ontwikkeling voor Rodeo Software