Website ontwikkeling voor Rodeo Software

Rodeo

Website voor Rodeo Software

Ik werk al 15 jaar met Websteen samen. Een degelijke partij die binnen planning en budget altijd leveren. Fijne mensen die houden van hun vak. Onze Rodeo website is daarvan het laatste bewijs.

- Pieter Vos, Founder & CEO at Rodeo Software B.V.

Website voor Rodeo

Rodeo Software, uitgeroepen tot het beste SaaS-bedrijf van 2022, helpt projectmanagers om projecten winstgevender te maken middels hun handige projectmanagement tool. Rodeo is opgericht in 2016 en twee jaar later hebben wij al een mooie website voor hen mogen ontwikkelen. Nu Rodeo aan het groeien is en inmiddels actief is in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, mag een nieuwe website niet ontbreken.

Deze nieuwe website kwam tot stand door een samenwerking met UMFANG Creative Agency, die verantwoordelijk was voor de strategie, ux en het design. Ons team heeft met veel plezier de realisatie van de website verzorgd, inclusief een op maat gemaakt CMS. Met een stoer en eigentijds ontwerp boordevol toffe effecten en animaties, is het écht de moeite waard om deze site te bewonderen.
Bekijk de website

Website voor Rodeo
Website voor Rodeo
Website voor Rodeo
Website voor Rodeo

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen