Prisma

Prisma

WERKEN BIJ SITE VOOR PRISMA

Vanuit Prisma was er de behoefte om een ‘Werkenbij’ website te creëren. We zijn daarover met Websteen in gesprek gegaan en er kwamen al snel goede ideeën hoe we onszelf konden profileren als werkgever. De verhalen maken onze website persoonlijk en de informatie is nu snel en praktisch te vinden. Het CMS werkt slim en efficiënt, ook bij het plaatsen van vacatures. Websteen heeft ons goed geholpen hierbij en helpt ons nog steeds…..een website is nooit af. We blijven ons continue ontwikkelen, samen met Websteen!

Jennifer van Leuveren - Stafmedewerker Marketing & Communicatie

Werken bij site voor Prisma

Samen groeien door actief van en met elkaar te leren.

Kwalitatief goed onderwijs

Kwalitatief goed onderwijs staat op alle Prismascholen hoog in het vaandel. De scholen geven hieraan een gevarieerde onderwijskundige invulling. Dit betekent dat op iedere school diversiteit uitgangspunt is van het handelen. De inzet van handelingsgericht werken' op weg naar betere kansen en resultaten' geeft deze visie kleur en betekenis.

De gehele ontwikkeling van het kind staat centraal

Ons onderwijs is dienstbaar aan de gehele ontwikkeling van het kind. Er is aandacht voor de geestelijke en lichamelijke ontwikkeling, voor samenleven en samenwerken. Kinderen leren zoveel mogelijk in een betekenisvolle en uitdagende context. De school is een belangrijke plek waar je samen met anderen leert.

Bekijk de website

Jezelf ontwikkelen

Dat kan binnen onze PrimAcademie: kies je cursus/ opleiding uit die bij jou past. Ook hebben we elke drie jaar een Prisma studiedag waar al onze scholen aan deelnemen en je samen interessante workshops en lezingen kunt volgen. Onder het genot van een lekker hapje en drankje uiteraard!

Werken bij site voor Prisma
Werken bij site voor Prisma
Werken bij site voor Prisma
Werken bij site voor Prisma

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen