Een oplossing voor jouw online vraagstukken

Wij ontwikkelen websites en webapplicaties die een oplossing zijn voor jouw online vraagstukken. Laten we samen kijken naar de uitdagingen die voor jou liggen. In een vrijblijvend adviesgesprek leren we elkaar kennen en definiëren we een effectieve strategie die past bij jouw vraagstuk. We bieden een totaaloplossing en werken waar nodig samen met andere specialisten. Je kunt rekenen op een duidelijk advies. Zo geven wij aan wat er wel of niet haalbaar is.

Wat kun je van ons verwachten?

Veelgestelde vragen over advies & begeleiding

Websteen werkt zowel direct in opdracht van klanten als voor of samen met reclamebureaus, marketingbureaus, digital agencies, design bureaus, brandingspecialisten, content-experts en overige specialisten op het brede vakgebied van marketing en communicatie. Of we het werk bij een samenwerking met andere specialisten minder leuk vinden? Nee hoor, echt niet, integendeel zelfs! Want het gezamenlijke doel is ook dan om het best mogelijke digitale eindproduct aan de klant op te leveren waarmee hij of zij de vooraf bepaalde doelen, bijvoorbeeld op het gebied van verkoop en aantal webbezoekers, kan behalen. Onze toegevoegde waarde bij een dergelijk partnership is om tijdig een doordacht advies te geven en slim mee te blijven denken over onder meer technische mogelijkheden, eventuele onmogelijkheden en uiteindelijk een perfecte website op te leveren.

Lees verder

Het traject voor het ontwerp, de realisatie tot en met de oplevering en de live-gang van een website op maat, ons specialisme, duurt normaal gesproken 2 tot 3 maanden. De feitelijke doorlooptijd van een maatwerk website is afhankelijk van allerlei factoren. Belangrijk is allereerst om zo snel mogelijk samen heel helder te hebben welke doelen je precies wilt bereiken met je website. Dat kunnen conversiedoelen zijn maar het heel goed informeren van je bezoekers kan ook een belangrijk doel op zich zijn. Of wellicht wil je je merk ‘rebranden’ en moet je website daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Lees verder

Anders dan bij websites werken we bij het ontwikkelen van webapplicaties meestal niet op basis van een fixed price. Bij webapplicaties werken we, net als de meeste collega’s van ons, volgens de beproefde SCRUM-methodiek met sprints van zo’n 50 tot ongeveer 100 uur. Bij grotere projecten hanteren we sprints tot wel 150 uur.

We beginnen altijd met sprint 0. Die is bedoeld om samen de totale scope van je ideeën, wensen en eisen helder te krijgen en meteen met je mee te denken. Het uitgangspunt bij onze advisering is altijd om processen zo slim mogelijk te automatiseren en te koppelen. Samen kijken we onder meer of het zinvol is om een webapplicatie te ontwikkelen of dat er wellicht (voor een deel van het vraagstuk) een standaardoplossing beschikbaar is. Op basis van sprint 0 stellen we een plan van aanpak voor je op. Hierin zit ook de offerte met een begroting en een sprintplanning.

Lees verder

 

Bij Websteen staat transparantie voorop, ook wat betreft kosten. Voordat wij een website ontwikkelen ontvang je van ons een heldere offerte waarin we de verschillende werkzaamheden volledig specificeren. Je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Na oplevering van de website zijn er bijna altijd nog enkele puntjes die veranderd of verbeterd moeten worden. Vallen die binnen de ‘scope’ van wat we overeengekomen zijn in de offerte? Dan gaan we daar natuurlijk flexibel mee om en rekenen we geen extra kosten. Want we begrijpen maar al te goed dat er altijd zaken kunnen zijn die aan je aandacht zijn ontsnapt of dat er voortschrijdend inzicht is binnen je organisatie.

Lees verder

Websteen is haar klanten inderdaad van dienst met een volledig zelf ontwikkeld en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) voor websites. Om eerlijk te zijn: daarmee ben je inderdaad aan ons gebonden voor aanpassingen, uitbreidingen, hosting en back-ups. In het uiterste geval: als je over wilt stappen naar een ander webbureau krijg je netjes alle data van ons mee en moet je webbouwer opnieuw een website voor je bouwen. Dat geldt als je overstapt naar een andere webbouwer met een eigen CMS maar ook als je besluit om bij ons weg te gaan en je website door een ander te laten bouwen met behulp van bijvoorbeeld de open source-software WordPress.

Lees verder

Home Diensten Advies & begeleiding