Innovatie, kwaliteit en functionaliteit

Wij gaan ervoor om zaken in beweging te brengen en een blijvende indruk achter te laten. Onze designs zijn gericht op innovatie, kwaliteit en functionaliteit. We brengen huisstijl, tekst, beeld, gebruik en functie samen in een conceptdesign. Met onze ontwerpen verrassen wij jou op een creatieve manier. Zo zorgen wij ervoor dat jouw visie en doelstellingen naadloos overlopen in een design. Naast webdesign zijn wij ook goed in logo's, huisstijl, iconen, illustraties en reclamedrukwerk. Sla met, het professionele designteam van Websteen, de juiste weg in.

Waar kun jij op rekenen bij Websteen?

Veelgestelde vragen over design & content

Natuurlijk kan dat. Met Websteen als partner voor je websites en webapplicaties kun je alle kanten op. Ook de goede natuurlijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zelf al helemaal in je hoofd hebt hoe je nieuwe website uitgevoerd moet worden en dat je daarvan een schets of een (ruwe) krabbel hebt gemaakt. Of je hebt samen met een ontwerper of een ontwerpbureau waarmee je lekker samenwerkt een wireframe van je toekomstige website gemaakt. Je weet wel: een zwart/wit grafische weergave, nog zonder design, waarmee de structuur/opzet en de verschillende onderdelen van de website duidelijk gemaakt worden. Het kan ook zijn dat jouw reclamebureau of ontwerpbureau een ontwerp heeft gemaakt van de volledig website of van enkele pagina's. Ook dan ben je van harte welkom voor een ‘bakkie’ bij Websteen.

Lees verder

Websteen is een full service internetbureau met ruim 15 medewerkers. Anders gezegd: we kunnen je van dienst zijn bij allerlei digitale vraagstukken. Dat doen we met een no-nonsense aanpak bestaande uit heldere taal, zo weinig mogelijk jargon en met maximale duidelijkheid over wat je van ons mag verwachten. Inclusief wat we uiteindelijk aan je opleveren, wat je er mee kunt en wat de voordelen voor jou zijn. Voor ons is dat heel vanzelfsprekend. Waarom we dit zo expliciet noemen? Omdat we vaak al bij de kennismaking te horen krijgen dat we zo verfrissend helder zijn over onze dienstverlening maar ook over de kosten voor de verschillende werkzaamheden en diensten. Naast no-nonsense en transparant zijn we ook creatief. Maar dan wel doelgericht creatief, we zijn geen creative agency.

Lees verder

Om met de deur in huis te vallen: dat zouden we in theorie kunnen doen. Maar of we je daarmee optimaal van dienst zouden zijn valt sterk te betwijfelen. En dat is altijd wel ons uitgangspunt. We willen niet zo maar een website voor je maken maar een website die onderscheidend is, helemaal op maat gemaakt bij jou en je bedrijf of organisatie past en die bijdraagt aan de door jou gestelde (verkoop)doelen. Een website één-op-één namaken doen we dan ook niet. Simpelweg omdat elke opdrachtgever anders is en andere USP’s en kenmerken heeft. Niet dat je dat van plan bent natuurlijk maar het één-op-één kopiëren van webteksten die jou aanspreekt raden we je echt ten zeerste af omdat Google dit ziet als ‘duplicatie content’ en jouw website daarom lager plaatst in de zoekresultaten.

Lees verder 

Voor bijna elke kleine, middelgrote en grote organisatie is hun website van groot belang en is het een ‘must’ om te kiezen voor een passende website-ontwikkelaar. Laten we samen de belangrijkste selectiecriteria bekijken. Budget, bedrijfsgrootte, kosten-indicatie, specialisme, formaat, support en service zijn een aantal belangrijke factoren.

Lees verder

 

Websteen is een internetbureau. Heel bewust hebben we gekozen voor twee specialismes: het maken van uiterst gebruiksvriendelijke, solide en snelle websites en het ontwikkelen van slimme webapplicaties. Nog al eens wordt gevraagd tot hoe ver onze service gaat. Die gaat heel ver. Bij ons is de klant koning. Juist daarom hebben we er voor gekozen om ons toe te leggen op onze corebusiness zodat we jou als klant op die twee gebieden optimaal van dienst kunnen zijn. Niet alleen met een uitgebreide expertise, ook met een snelle en betaalbare service en support, zowel tijdens het bouwen als daarna.

Lees verder

Home Diensten Design & content