GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder

Ik heb een website gezien die ik mooi vind, kunnen jullie die namaken?Om met de deur in huis te vallen: dat zouden we in theorie kunnen doen. Maar of we je daarmee optimaal van dienst zouden zijn valt sterk te betwijfelen. En dat is altijd wel ons uitgangspunt. We willen niet zo maar een website voor je maken maar een website die onderscheidend is, helemaal op maat gemaakt bij jou en je bedrijf of organisatie past en die bijdraagt aan de door jou gestelde (verkoop)doelen. Een website één-op-één namaken doen we dan ook niet. Simpelweg omdat elke opdrachtgever anders is en andere USP’s en kenmerken heeft. Niet dat je dat van plan bent natuurlijk maar het één-op-één kopiëren van webteksten die jou aanspreekt raden we je echt ten zeerste af omdat Google dit ziet als ‘duplicate content’ en jouw website daarom lager plaatst in de zoekresultaten.

Mooi is niet zaligmakend

Dit klonk misschien een beetje streng. Of misschien zelfs een beetje klantonvriendelijk, hoewel Websteen ongeveer het meest klantvriendelijke internetbureau van Nederland is. Natuurlijk zijn we heel benieuwd welke website je mooi vindt en ook waarom. Als ervaren websitemakers maken we mooie websites, maar een website moet volgens ons niet alleen mooi maar ook heel gebruiksvriendelijke en functioneel zijn. Een voorbeeldje: je wilt de bezoekers van je website op allerlei manieren naar je contactformulier leiden. Dan kun je onder meer buttons met zogenoemde ‘calls to action’ plaatsen bij diverse content-items op je website en bijvoorbeeld in je hoofdnavigatie ‘Contact’ extra laten opvallen met witte tekst op een kleurige ondergrond. Vaak is dat minder mooi, maar het valt wel op en kan effectief zijn (respons opleveren). Helaas zijn er geen garanties op dit gebied. Wel is het zaak om regelmatig te testen wat goed werkt en wat zorgt voor mindere resultaten, bijvoorbeeld wat betreft het aantal doorkliks. Wat we bedoelen: je website moet er goed uitzien maar hij moet ook voor je ‘werken’.

Full service internetbureau

Als full service internetbureau kunnen we je van dienst zijn bij allerlei digitale vraagstukken. Kenmerkend voor Websteen is een no-nonsense aanpak, heldere taal met zo weinig mogelijk jargon en met volledige duidelijkheid over wat je van ons mag verwachten en wat we aan je gaan opleveren. Dat klinkt heel logisch, vind je niet? En dat is het ook voor ons. Klanten waarderen onze transparantie en duidelijkheid wat betreft zowel werkzaamheden, diensten, tijdsplanning als kosten. Spreekt jou dit ook aan en heb je een leuke uitdaging op ons vakgebied? Laten we dan eens persoonlijk kennismaken.

Laten we vrijblijvend een bakkie doen

Co-creatie/partnership  

We krijgen steeds vaker de vraag of we ook eigen webdesigners in dienst hebben. Die hebben we. Websteen heeft twee eigen webdesigners in dienst die steengoede webdesigns maken en waar onze klanten en wij heel blij mee zijn. Onze beide webdesigners zijn wat we noemen doelgericht creatief en hebben jarenlang ervaring in webdesign, zowel voor grote als kleine websites. Inmiddels hebben ze ervaring in ongeveer elke denkbare branche. Het leuke bij de eerste presentatie van je nieuwe webdesign is dat je tevoren niet precies weet wat je voorgeschoteld zult krijgen. Want bij elk webdesign vinden we het min of meer onze plicht om jou als klant op een positieve manier te verrassen. We willen je met een verrassend webdesign uitdagen, inspireren en aan het denken te zetten. Ons doel is natuurlijk niet om een smaak of mening op te dringen, het eindresultaat telt. Samen, noem het een partnership of co-creatie, komen we tot een website waar je 100% tevreden over bent. 

Kunnen jullie mijn webontwerp uitwerken?

Regelmatig komt een opdrachtgever bij ons met een ontwerp of een schets die door hemzelf of haarzelf is gemaakt of die gemaakt is door een ontwerper of een ontwerpbureau. Heb jij al een ontwerp voor je website en wil je aan de hand hiervan je website door ons laten maken? Prima, ook dan zijn we je graag van dienst. Meedenken zit nu eenmaal in ons DNA, dus zullen we je gevraagd maar ook ongevraagd advies geven, bijvoorbeeld over een goede/slimme technische uitwerking en realisatie.

Je ziet het: met Websteen als flexibele partner en co-creator kun je alle kanten op. Wil je de mooiste/beste websites zien die we recentelijk gemaakt hebben?

Projecten waar we trots op zijn

Vraag maar raak
Zullen we een kopje koffie drinken?

Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?
Voorblad van de Websteen whitepaper: alles wat je moet weten over maatwerk websites

Hé... wacht even!

Een nieuwe maatwerk website; dat zou je wel willen, maar waar moet je beginnen? In onze whitepaper hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil de whitepaper aanvragen

Misschien later

Home Kennisbank Ik heb een website gezien die ik mooi vind, kunnen jullie die namaken?