GRATIS workshop optimaliseer je website met AI!

Lees verder

Kan ik zelf een ontwerp aanleveren voor mijn website?

Natuurlijk kan dat. Met Websteen als partner voor je websites en webapplicaties kun je alle kanten op. Ook de goede natuurlijk. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zelf al helemaal in je hoofd hebt hoe je nieuwe website uitgevoerd moet worden en dat je daarvan een schets of een (ruwe) krabbel hebt gemaakt. Of je hebt samen met een ontwerper of een ontwerpbureau waarmee je lekker samenwerkt een wireframe van je toekomstige website gemaakt. Je weet wel: een zwart/wit grafische weergave, nog zonder design, waarmee de structuur/opzet en de verschillende onderdelen van de website duidelijk gemaakt worden. Het kan ook zijn dat jouw reclamebureau of ontwerpbureau een ontwerp heeft gemaakt van de volledig website of van enkele pagina's. Ook dan ben je van harte welkom voor een ‘bakkie’ bij Websteen.

Constructief samenwerken/ co-creatie

Samen kijken we naar de schets of het ontwerp voor je website en geven we je onder meer vrijblijvend een eerste advies over technische mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden. Vervolgens ontvang je als je wilt ons voorstel met een plan van aanpak en een prijsopgave voor de realisatie van je website tot en met de live-gang. Vind je het prettig als tijdens de realisatie ‘jouw’ ontwerper of ontwerpbureau deelneemt aan tussentijds overleg? Geen enkel probleem. Want het gaat erom dat je een digitaal eindproduct opgeleverd krijgt dat helemaal voldoet aan jouw wensen en eisen en waarmee je jouw doelen, bijvoorbeeld op het gebied van conversie en het aantal bezoekers, bereikt. En we zijn dan wel een heel ervaren webbouwer maar ook wij hebben natuurlijk niet alle wijsheid in pacht.

Digitale 'wetten'

Een website moet volgens ons niet alleen mooi zijn, onder meer door vormgeving, foto’s en video’s, maar ook heel logisch/gebruiksvriendelijk en functioneel. Het is bijvoorbeeld bijna een wet dat je logo linksboven staat en ‘Contact’ rechts en dat je vanaf elke pagina naar je homepage kunt gaan door op het logo linksboven te klikken. We bekijken met z’n allen steeds meer websites en onder andere daardoor heeft een webbezoeker slechts weinig tijd. Wist je bijvoorbeeld dat een websitebezoeker binnen 5 seconden beslist of hij of zij jouw website wegklikt of verder leest? Dat is inderdaad heel snel. Zaak is dan ook om in je website uiterst snel te communiceren. Dat geldt bijvoorbeeld voor jouw profilering en belangrijkste USP’s (Unique Selling Points). Je moet je webbezoeker dus in ‘no-time’ aanspreken en overtuigen maar ook activeren. Want waarschijnlijk heb je bepaalde conversiedoelen. Ook daarover gaan we graag met je in gesprek en denken we met je mee. Het schrijven van teksten voor je website is, net als het ontwerpen van een uitvoerige huisstijl, een specialisme op zich. Want de teksten in je website moeten niet alleen kort, overtuigend en activerend zijn maar ook zoekmachinevriendelijk zodat ze organisch (gratis) bijdragen aan je positie bij Google en andere zoekmachines. Wil je je huidige tekst voor je website laten reviewen of wellicht teksten van ‘scratch’ af aan laten schrijven door een copywriter met veel web-expertise? We brengen je graag in contact met toppers op dit gebied.

Mobile first

Als je een ontwerp aanlevert voor je nieuwe website kijken we ook of het ontwerp eveneens optimaal tot z’n recht komt op een smartphone. Ook dat is een wet/eis. Want circa 70% van alle websites wordt bekeken op een smartphone of een tablet waaronder een iPad. Dat houdt dus in dat inmiddels slechts 30% van alle webbezoekers je website bekijkt op een desktop. Nog een heel goede reden om je website smartphonevriendelijk uit te voeren: Google geeft je website dan een hogere ranking in de zoekresultaten. Spreekt onze klantgerichte en flexibele no-nonsense aanpak jou aan en heb je een ontwerp of schets voor je nieuwe website? Laten we dan snel kennismaken.

Vrijblijvend je ontwerp bekijken en bespreken

Vraag maar raak
Zullen we een kopje koffie drinken?

Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?
Voorblad van de Websteen whitepaper: alles wat je moet weten over maatwerk websites

Hé... wacht even!

Een nieuwe maatwerk website; dat zou je wel willen, maar waar moet je beginnen? In onze whitepaper hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil de whitepaper aanvragen

Misschien later

Home Kennisbank Kan ik zelf een ontwerp aanleveren voor mijn website?