Kunnen jullie ook zorgen voor een logo, huisstijl, teksten, fotografie of video? 

Websteen is een internetbureau. Heel bewust hebben we gekozen voor twee specialismes: het maken van uiterst gebruiksvriendelijke, solide en snelle websites en het ontwikkelen van slimme webapplicaties. Nog al eens wordt gevraagd tot hoe ver onze service gaat. Die gaat heel ver. Bij ons is de klant koning. Juist daarom hebben we er voor gekozen om ons toe te leggen op onze corebusiness zodat we jou als klant op die twee gebieden optimaal van dienst kunnen zijn. Niet alleen met een uitgebreide expertise, ook met een snelle en betaalbare service en support, zowel tijdens het bouwen als daarna.

We helpen je graag verder

Het antwoord op de vraag of we ook kunnen zorgen voor een logo, huisstijl, teksten, foto en video is: ja, daar kunnen we je mee helpen. Websteen werkt direct in opdracht van klanten maar we werken ook samen met en voor uiteenlopende specialisten op het gebied van marketingcommunicatie. Wil je niet slechts een logo of een eenvoudige flyer laten ontwerpen maar een complete corporate identity? Laat het ons maar even weten. We helpen je graag aan de contactgegevens van één of meerdere creative agencies, brand agencies of een hierin gespecialiseerde ontwerper.

Uitgebreid specialistenwerk

Het schrijven van teksten voor je website is, net als het ontwerpen van een uitvoerige huisstijl, een specialisme op zich. Want de teksten in je website moeten niet alleen kort, overtuigend en activerend zijn maar ook zoekmachinevriendelijk zodat ze organisch (gratis) bijdragen aan je positie bij Google en andere zoekmachines. Wil je je huidige tekst voor je website laten reviewen of wellicht teksten van ‘scratch’ af aan laten schrijven door een copywriter met veel web-expertise? We brengen je graag in contact met toppers op dit gebied.

Naast tekst is fotografie ook van groot belang voor je website. Je kunt uiteraard foto’s kopen bij een stockbureau zoals bijvoorbeeld iStock of de Nationale Beeldbank. Voor een paar tientjes heb je al een prima hoge resolutie foto maar die foto heb je niet exclusief en kan daardoor gebruikt worden door tal van andere bedrijven waardoor je met je foto’s niet onderscheidend bent. Wil je professionele foto’s laten maken van bijvoorbeeld je bedrijfspand en/of je medewerkers,dan is het te overwegen om een ervaren vakfotograaf in te schakelen. Ook dit werk doen we niet zelf, maar we helpen je graag aan de gegevens van fotografen die je op dit gebied uitstekend van dienst kunnen zijn. De laatste tijd wordt er in websites steeds meer gebruik gemaakt van video. Dat is volgens ons een prima ontwikkeling omdat de website hierdoor dynamischer wordt en je in een webvideo je boodschap heel snel en met veel impact kunt overbrengen. Dat geldt trouwens ook voor animaties. Wil je van ons enkele referenties op het gebied van video en/of animaties ontvangen? Laat maar horen. We helpen je graag verder.

Ik zoek een tekstschrijver of een foto/videograaf

Vraag maar raak
Zullen we een kopje koffie drinken?

Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?
Voorblad van de Websteen whitepaper: alles wat je moet weten over maatwerk websites

Hé... wacht even!

Een nieuwe maatwerk website; dat zou je wel willen, maar waar moet je beginnen? In onze whitepaper hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil de whitepaper aanvragen

Misschien later

Home Kennisbank Kunnen jullie ook zorgen voor een logo, huisstijl, teksten, fotografie of video?