Wat kost het om aanpassingen te laten uitvoeren aan mijn door jullie gemaakte website?Bij Websteen staat transparantie voorop, ook wat betreft kosten. Voordat wij een website ontwikkelen ontvang je van ons een heldere offerte waarin we de verschillende werkzaamheden volledig specificeren. Je komt hierdoor nooit voor verrassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Na oplevering van de website zijn er bijna altijd nog enkele puntjes die veranderd of verbeterd moeten worden. Vallen die binnen de ‘scope’ van wat we overeengekomen zijn in de offerte? Dan gaan we daar natuurlijk flexibel mee om en rekenen we geen extra kosten. Want we begrijpen maar al te goed dat er altijd zaken kunnen zijn die aan je aandacht zijn ontsnapt of dat er voortschrijdend inzicht is binnen je organisatie.

Na de ‘officiële’ oplevering/overdracht van je website onderscheiden we een tweetal soorten werkzaamheden:

  • Kleine ondersteuning bij contentzaken, supportvragen of uitbreidingen/aanpassingen van je website die vaak In enkele minuten tot 1 à 2 uur opgepakt kunnen worden. 
  • Grotere functionele uitbreidingen/aanpassingen die vaak meer dan 2 uur tijd kosten of waarvan wij vermoeden dat het meer tijd kost dan je zelf zou verwachten.

Support strippenkaart

Voor het eerste soort werkzaamheden hebben wij een support strippenkaart. Die schaf je bij voorkeur voorafgaand aan onze dienstverlening bij ons aan. Je kunt ook een support strippenkaart aanschaffen na het verlenen van support, bijvoorbeeld bij spoedeisende werkzaamheden.

Met een support strippenkaart heb je, via een handige online tool, 24/7 inzicht in het aantal strippen dat je nog hebt. De strippenkaart is bedoeld voor kleine werkzaamheden van minimaal 5 minuten tot maximaal 2 uur per opdracht. We houden de supporttijd bij per 5 minuten. Het aantal door jou ingekochte support-uren verloopt niet aan het eind van een jaar. In een nieuw jaar neem je je supportstrippen gewoon mee. Als je supporttijd op is ontvang je automatisch een melding via e-mail en kun je, als je wilt, heel gemakkelijk direct online nieuwe strippen aanschaffen. We indexeren onze prijzen voor strippen jaarlijks. Zijn je strippen op en schaf je een nieuwe strippenkaart aan, dan betaal je het meest recente tarief.

Veel klanten van Websteen maken gebruik van een support strippenkaart. Enerzijds omdat ze daarmee tijdens kantooruren verzekerd zijn van een snelle uitvoering van werkzaamheden, anderzijds omdat ze hiermee profiteren van een aantrekkelijke korting.

Bekijk de prijzen van onze support strippenkaart

Aanvullende offerte

Wil je uitbreidingen of aanpassingen laten uitvoeren met een uurbesteding van meer dan 2 uur per project of opdracht? Laat ons dan een offerte voor je opstellen om verrassingen achteraf te voorkomen. De uitgewerkte werkzaamheden worden vervolgens uitgevoerd door onze medewerkers. Om een gevoel te krijgen van de kosten is het goed om onze pagina met uurtarieven te bekijken.

Vraag maar raak
Zullen we een kopje koffie drinken?

Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Zullen we vrijblijvend afspreken?

  Vrijblijvend kennismaken met Websteen?
Voorblad van de Websteen whitepaper: alles wat je moet weten over maatwerk websites

Hé... wacht even!

Een nieuwe maatwerk website; dat zou je wel willen, maar waar moet je beginnen? In onze whitepaper hebben we de belangrijkste zaken voor je op een rijtje gezet.

Ja, ik wil de whitepaper aanvragen

Misschien later

Home Kennisbank Wat kost het om aanpassingen te laten uitvoeren aan mijn door jullie gemaakte website?