Advereren met banners - Adverteren met banners

Display advertenties

Adverteren met banners

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je bekijkt een website en opeens verschijnt er een advertentie in beeld. Oftewel, een display advertentie. Met deze vorm van online marketing kun je advertenties laten zien op websites die je doelgroep bezoekt.

Meer weten of de mogelijkheden bespreken?

Vrijblijvend adviesgesprek

Geanimeerd & in je eigen huisstijl

HTML5 banners

Websteen maakt originele geanimeerde HTML5 banners, altijd creatief en resultaatgericht.

Klikken a.u.b.

Goed opgemaakte banners vormen een belangrijke basis voor een succesvolle campagne. Onze vormgevers bedenken en ontwikkelen banners van diverse formaten. Deze banners zijn uiteraard in jouw eigen huisstijl opgemaakt en bevatten bewegende elementen. Hierdoor zijn ze aantrekkelijk om op te klikken. De kunst van het verleiden; dat snappen wij als geen ander. Wij nemen je mee in het creatief proces en zullen na jouw akkoord een volledige bannerset uitwerken.

Je doelgroep bereiken

Oké, we hebben een mooie bannerset, maar dan? Om de juiste doelgroep te bereiken zijn er veel mogelijkheden. Het is handig om de targeting of remarketing zo specifiek mogelijk mogelijk in te stellen om te voorkomen dat je de verkeerde mensen bereikt. Op basis van jouw doelgroepomschrijving duiken wij in de beschikbare tools om de jouw potentiële klanten in het Google Display Network te vinden. Check! De campagne kan live.

Partner websites van Google

Google Display Network

Het Google Display Network omvat een grote verzameling partnerwebsites van Google. Slimme ondernemers kunnen hier veel voordelen uit halen.

Even uitleggen

Het Google Display Netwerk bestaat uit websites zoals Youtube, Nu.nl, Buienradar maar ook heel veel kleinere websites of blogs over uiteenlopende onderwerpen. Deze hebben aangegeven Google Ads advertenties te willen weergeven op hun website. Via het Google Display Netwerk kun je ruim 85% van de Nederlandse internet gebruikers bereiken. Het bereik van je display campagne is dus enorm.

Kies je voor branding?

We benaderen de doelgroep met op maat gemaakte banners aan de hand van specifieke targeting. Zo kunnen we bijvoorbeeld adverteren op branche gerelateerde websites, maar kunnen we ook targeten op demografie of op interesse en locatie. Eindeloze mogelijkheden kun je wel zeggen.

Of voor remarketing?

Met remarketing benaderen we mensen die je website al eerder hebben bezocht en geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Deze doelgroep heeft misschien net dat extra duwtje in de rug nodig om alsnog te converteren. Deze display banners zullen dan ook een andere call-to-action bevatten.

Bekijk ons werk

DeZE BEDRIJVEN gingen je voor

In de loop der jaren hebben we een mooi portfolio weten op te bouwen. Misschien heb je een van deze banners wel eens voorbij zien komen?

Bekijk voorbeelden

Veronica ging je voor
Mogelijk Vastgoedfinancieringen ging je voor
Bridgewell ging je voor
Van Vliet Duurzaamhout ging je voor

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen