Adverteren op social media

Effectief bereik genereren

Adverteren op social media

Door te adverteren op social media ben je daar waar je doelgroep is. Het is een laagdrempelige en relatief goedkope manier om bereik te genereren. Maar hoe kom jij als bedrijf naar voren bij de juiste doelgroep en hoe val jij op tussen het grote aanbod aan advertenties? Wij leggen het je uit en beginnen bij het begin.

Vrijblijvend adviesgesprek

Kies je kanaal

WAAR ZIT JOUW DOELGROEP?

Facebook

Facebook telt in 2020 ruim 10,4 miljoen Nederlandse gebruikers, waarvan er 7,1 miljoen dagelijks actief zijn. Met zoveel gebruikers kan het niet anders dan dat jouw doelgroep hier aanwezig is. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je om Facebook succesvol in te zetten voor je bedrijf.

Instagram

Met Instagram kun je op inspirerende en eenvoudige wijze je verhaal vertellen. Voor elk soort bedrijf is er een advertentie-indeling die aansluit bij het doel van de campagne. Heb je nog geen zakelijk Instagram account? Dan kun je ook snel vanuit je Facebook-pagina advertenties maken.

LinkedIn

Met LinkedIn, het grootste professionele social netwerk ter wereld, is jouw zakelijke doelgroep binnen handbereik. Target op onder meer functie, branche of bedrijfsgrootte. Het is zelfs mogelijk om personen met een exacte functietitel of werkzaam bij een specifiek bedrijf te benaderen.

Adverteren met Instagram
Adverteren met Instagram
Adverteren met Facebook
Adverteren met Facebook
Adverteren met Instagram
Adverteren met Instagram
Adverteren met Facebook
Adverteren met Facebook

Haal meer uit je social media kanalen

WAAROM ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA?

Creatieve plaatjes en gevatte slogans zijn tegenwoordig niet meer genoeg om tussen de overvloed aan online advertenties nog op te vallen. Je eigen content meer bereik geven? Dat kunnen we regelen!

Specifieke doelgroep targeting

Zo ziet jouw buurman die geïnteresseerd is in motoren en Belgische biertjes hele andere advertenties dan je nichtje die dol is op festivals en sneakers.

Meetbare resultaten

Krijg volledig inzicht in het aantal weergaven, bereikte personen en klikken naar de website. Vrijwel alles is meetbaar te maken.

Meer bereik tegen lage kosten

Vergeleken met klassieke advertenties op kanalen zoals tv, radio, tijdschrift of krant, is adverteren op social media relatief goedkoop.

Je doelgroep is altijd online

Als het gaat om het benaderen van je doelgroepen kennen de sociale netwerken eigenlijk geen beperkingen.

Contact

Vragen over onze diensten?

We vertellen je graag meer! Mail of bel en we zullen je vragen zo goed en snel mogelijk beantwoorden.

035 - 52 51 676
Binnendelta 9r
1261 WZ Blaricum
Websteen

Heb jij ook een leuke uitdaging voor ons?

We gaan hem graag samen met je aan! Neem contact op, dan vertellen we je alles dat je wil weten:

Websteen