Wij werken vanuit huis en zijn daarom telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je om, indien mogelijk, per e-mail via support@websteen.nl contact met ons op te nemen.
Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Online marketing advies als integraal onderdeel

De online marketeers van Websteen gaan niet zomaar aan de slag. Graag willen wij eerst weten wat je wilt bereiken of hoe je online media in zou willen zetten in lijn met jouw bedrijfsstrategie. Wij zullen altijd een blik werpen op eventuele online media die je tot nu toe al hebt ingezet. Voor elke ambitie is er uiteindelijk een passende strategie.

Een adviseringstraject van Websteen heeft diverse dimensies. Wij starten veelal met een scan van jouw website en social media waarop basis van wij je dan een aantal ‘quick wins’ voorschotelen. Heb je een groter campagnebudget beschikbaar of wil je precies weten wat de mogelijkheden zijn van online marketing? Dan organiseren wij voor jou graag een persoonlijke, strategische workshop. Online vindbaarheid, doelgroepen profileren, concurrentie analyses en sales funnels kunnen hier ter sprake komen.

Wat volgt er na een goed advies?

Zijn de 'quick wins' voor jouw organisatie blootgelegd? En weten wij wie jouw doelgroep is en waar deze zich bevindt? Dan kunnen we aan de slag met jouw website, social media strategie of online marketing campagne. Echter, goede technieken zijn niets zonder een goede boodschap. De basis van die boodschap, wat je te vertellen hebt, leggen wij vast in een creatief concept.

Terug naar Online marketing

HomeOnline marketingAdvies & begeleiding