Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Vergroot het succes van je site met content marketing

Het begrip content marketing omvat alle soorten Content marketingmarketing waarbij voor je bezoekers waardevolle (informatieve of vermakelijke) content wordt gemaakt. Het doel hiervan is om meer bezoekers aan te trekken en hen te verleiden om klant te worden. Je betrekt je doelgroep bij je bedrijf, zonder dat je daadwerkelijk bezig bent met jezelf te verkopen. Het is belangrijk om je doelgroep informatie te geven waar zij behoefte aan hebben. Met deze informatie kunnen ze meteen aan de slag en zullen ze je belonen met hun loyaliteit. In onze ogen is contentmarketing zorgen voor de beste content voor de juiste doelgroep op het meest geschikte moment.

Content is king

Contentmarketing is een dynamisch proces en altijd in ontwikkeling. De mogelijkheden zijn enorm en nemen steeds verder toe. Denk bijvoorbeeld aan de veelgestelde vragen, e-books die gratis te downloaden zijn, persoonlijke e-mails, livestreaming, video of animaties. Om je succes te vergroten, is het ontwikkelen van een contentstrategie onmisbaar. Hierbij kunnen wij je helpen. We gaan met je in gesprek over het doel van je content en op welke kanalen de content aanwezig moet zijn. Dit hangt allemaal af van je doelstelling en de boodschap die je wilt overbrengen. We volgen de juiste planning en ontwikkelen de contentkalender, zo weet je precies welke content wanneer en waar geplaatst wordt. Door het schrijven van webteksten die zowel voor de zoekmachines als voor de bezoekers aantrekkelijk te lezen zijn, scoor je onmiddellijk. Maar ook filmpjes op YouTube trekken veel aandacht.

Social media content

Met het aanmaken van een account ben je er nog niet. Je moet ook actief zijn en proactief reageren om zichtbaar te blijven. Maar hoe creëer je content voor je social media? Wat voor berichten moet je plaatsen en wanneer? We helpen je graag bij het maken van inhoudelijk sterke berichten die indien nodig ondersteund kunnen worden door fotografie of video. Websteen maakt voor jou content die interessant is voor je doelgroep en visueel aantrekkelijk. Daarbij zorgen we voor een gedegen plan en een goede contentkalender zodat de content ook daadwerkelijk op de juiste momenten op de juiste plekken terecht komt.

Terug naar Online marketing

HomeOnline marketingContent marketing