Direct contact: 035 - 52 51 676 / info@websteen.nl
|

Krachtige fotografie en video voor op je website

“Een beeld zegt meer dan duizend woorden”. In elkFotografie en online video cliché zit wel een kern van waarheid. Wij zijn dan ook van mening dat goede fotografie en film de sleutel is om op een visuele manier je professionaliteit te laten tonen.

In onze ogen vormen tekst, fotografie, film en grafische vormgeving een logisch geheel en deze moeten in de juiste verhouding aanwezig zijn op je website. Naast het feit dat fotografie een positieve bijdrage levert aan de beleving van je bezoekers, zorgt het ook voor een hogere notering tussen de zoekresultaten. Google kan natuurlijk alleen maar teksten op je website lezen, maar door het toevoegen van een alt-tag (beschrijving) aan je afbeelding weet Google deze te herkennen. Hoe relevanter en specifieker de alt-tag, des te hoger je ermee scoort.

De kracht van online video

Uit onderzoek blijkt dat een video op een webpagina ervoor zorgt dat een bezoeker gemiddeld twee tot vijf minuten langer op je website blijft. De kans op conversie is hierdoor ook hoger. Een online video wordt daarom ook niet voor niks het nieuwe schrijven genoemd. Je moet er rekening mee houden dat de huidige internetgebruiker niet altijd veel tijd heeft om teksten te lezen en daarom zijn video’s meer dan geschikt. Een video kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Een paar bekende voorbeelden van online video zijn:

  • Bedrijfsvideo
  • Productdemonstratie
  • Instructiefilm
  • Vlogs (video weblogs)

Beeldmateriaal op maat

Online beeldmateriaal is ook ideaal om in te zetten via je social media kanalen. Het is een snelle en persoonlijke manier van het verspreiden van je content. Een belangrijke voorwaarde aan dit beeldmateriaal is dat het er professioneel uit moet zien, wil je als bedrijf serieus genomen worden. Gelukkig hebben wij bij Websteen genoeg verstand van webdesign in combinatie met online video. Hierdoor weten we precies hoe we in jouw huisstijl aan de slag kunnen met het maken van content.

Een voorbeeld van online video content bij Internetbureau Websteen

Terug naar Content marketing

HomeOnline marketingContent marketingFotografie en online video